romania de vanzare    Pana in prezent, cetatenii straini nu puteau cumpara teren in Romania ca persoane fizice, dar in calitate de persoane juridice au cumparat aproape un milion de hectare conform declaratiilor secretarului de stat de la Ministerul Agriculturii. In urma achizitiilor agricultura in Romania nu a avut de castigat. Din 2014 orice cetatean strain va putea cumpara fara restrictii terenuri in Romania. Poate multi vor considera ca vor veni investitorii in agricultura. Daca pana acum persoanele juridice straine nu au miscat deloc agricultura prin achizitia a un milion de hectare, nu vom vedea persoane fizice straine care sa se apuce de agricultura.  In concluzie, vom avea o tara privata, posibil cu indicatoare de acces interzis peste tot. Parca nici nu mai conteaza ca eroii romani au luptat pentru fiecare palma de pamant romanesc. Putem inchide cu remarca: Avem o tara de vanzare de la munte pana la mare ! O noua oportunitate a companiei Chevron sa puna mana pe terenurile din Romania ?

2 COMENTARII

  1. nu dureaza mult si strainii ne vor decoperta si pamantul arabil(poate cel mai bun din Europa-cernoziomul),si-l vor duce la ei acasa.Asa ca…..mare atentie la vanzari!

  2. Nu este nici o problema, sa cumpere ca dupa un an doi de la cumparare se casatoresc cu femei de-ale noastre din popor care vor avea grija sa le tranteasca niste plozi, dupa care… mostenitorii sunt la noi. Deci…pamant romanesc. Nu vorbesc prostii, deoarece cunosc 3 cazuri concrete, cu 2 italieni si un francez. Cumparati fratilor, cumparati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.