[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130307apa.m4v”]

Dezbatere cu presedintii asociatiilor de proprietari si reprezentantul RAJA

8 COMENTARII

  1. Halal director care nu e în stare să raspundă nimic , doar îşi freacă mainile şi faţa, a gresit locul , trebuia să meargă la masaj că e platit ff bine pentru a ,,se freca singur ”, îsi ţine ochelari ca copii mici în gură păcat că a ajuns la această varstă şi nu ştie să se comporte în public.E clar cum de a stat în această funcţie atâtă timp .

  2. Asa este; Directorul RAJA Mangalia e in plus. Chiar daca e doar pe Mangalia, fiind director, nu “Dorel” de la lopata si tarnacop, trebuie sa cunoasca problemele tehnice si economico-financiare macar in linii mari asa incat sa poata raspunde la intrebari (mai ales cand stia ca vine la sedinta. Habar n-are dar sustine ca nu sunt probleme cu presiunea, doar n-o sa dea dreptate consumatorilor, desi problema e reala. Eu stau la et.1 si uneori nu pot face un dush din pricina lipsei presiunii (nu urca apa in boiler) si asta uneori, asa ca degiaba incearca el sa arunce pisica dand vina pe instalatii. In privinta majorarii pretului la apa rece (directorul nu stie 🙂 🙁 ) primarul nu are dreptate intrutotul; Cel putin la noi in asociatia 76, platim pierderi, scurgeri accidentale de la 20% si peste 50% (desi legea spune maxim 10%). Prin urmare majorarea pretului pe criteriul pierderilor nu mai are sens. Cat despre pierderile datorate sparturilor din coloana principala (in oras sau statiune), responsabilitatea cred ca este al RAJA, si nu inteleg de ce primarul nu a chemat pe acel director sa-i arate ce a gasit in statiune si sa rezolve ei situatia pe cheltuiala Regiei Autonome, mai ales ca in statiuni, in afara de cele cateva blocuri de locuit, sunt agentii comerciali si apoi responsabilitatea ADPP-ului, (cred). Nu vad ce responsabilitate au presedintii asociatiilor de locatari cu pierderile de apa din statiuni !?

  3. Domnu primar ! Nu mai tipa domnule atat ca nu esti lider sindical sau altceva de gen. Nu trebuie sa ne convingi ca sunt probleme ci sa le rezolvi. De aia te-am ales, de aia te platim. Nu presedintii asociatiilor de proprietari trebuie sa rezolve problemele din statiuni, ci dumneata cu oamenii din primarie, cu consilierii personali si cei locali, ca si ei sunt platiti tot pentru a fi in slujba orasului. Cui nu-i convine, sau nu se pricepe, fa-i vant ca nimeni nu are contract pe viata cu primaria. In privinta pierderilor de apa nu cumva RAJA are obligatia sa asigure mentenanta retelelor pana la apometrul general de intrare in fiecare bloc, respectiv institutie, hotel, casa, etc..? Si atunci sa-si repare tevile, vanele si ce instalatii mai au ei ! Scurgeri accidentale sunt prevazute intradevar in lege, dar media e undeva pe la 1,8 (dupa cate stiu). acest coeficient se adauga la pretul rezultat din citirea apometrelorsi este suportat de noi beneficiarii si atunci majorarile nu-si mai au rostul sau sunt nejustificate.
    In privinta taxelor si impozitelor mici ale agentilor economici din statiuni, nu cauta vinovatul la populatie sau la Vatican; (oricum, daca ar fi Papa vinovatul, acum e momentul sa le modifici cat e scaunul vacant. 🙂 ) Taxele dupa cum stii, s-au stabilit tot in primarie prin votul consiliului local si daca imi aduc bine aminte s-au redus ultima data chiar in mandatul dumi-tale, la propunerea consilierului Olan Vasile, sustinut de Nelu Minca si altii. Chiar daca in sedinta unii au marait de ochii lumii, la vot a iesit unanimitate ca doar majoritatea consilierilor sunt ori hotelieri, ori carciumari. Cat despre Olan, cel cu propunerea, cand il intrebi de hotel, e al neveste-si, el declarandu-se agricultor. Atunci de ce se agita pentru turism ? Nu-i conflict de interese favorizandu-si nevasta ? Ce mai cauta in consiliul local ? Sa se intoarca in agricultura ca intradevar are o tangenta cu aceasta ramura; Din agricultura s-a imbogatit, prin devalizarea IAS-ului Albesti de tot ce a putut (si a putut, fiind la carma IAS-ului cand s-a desfiintat), si acapararea unor terenuri la pret de nimic…

  4. A dat caldura si in fata blocului 20 de pe 1 decembrie in vechea padurice dintre blocuri s-a dezvoltat afacerea USCATORIA. Numai sarme legate de copaci, ca daca treci noaptea pe acolo iti rupi gatul. O priveliste magnifica, pijamale, chiloti, sosete etc.

  5. ce pierderi or fi in statiunile de la oltina sau baneasa? si acolo e acelasi pret la apa dar cine sa protesteze? nesuferitu de grosu care parca e tot in moldova lui natala asa acshient ari.

  6. Domnule primar,stiu ca sunteti impotriva acestor afisari pe bloguri dar poate va uitati o clipa pe acesta;problema apei in oras este veche si nimeni pina acum nu a dorit sa rezolve aceasta problema.Daca vreti binele acestui oras si al locuitorilor sai ,singura solutie este sa va rupeti de Constanta;luati societatea de apa ca un serviciu al primariei si veti putea sa sa reglati si pretul si pierderile.De ce trebuie sa suportam pretul celor din Constanta,care aduc apa de la 60km. distanta si la Mangalia care e la 5-6 km.?Hotelurile sunt si ele o problema in sensul ca au trasee de ocolire a apometrelor si nu inregistreaza consumul,deoarece sunt prieteni si le permite,nu le verifica instalatiile corespunzator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.