Dental Clinic by Dr.Saftoiu oferă, începand de luni , 27.04.2020, la sediul clinicii, servicii stomalogice de urgență. Direcția de Sănătate Publică Constanța și Colegiul Medicilor Stomatologi Constanța au acordat clinicii din Mangalia acordul de principiu de a trata urgențele stomatologice în mod corespunzator în contextul epidemiei cu COVID19, într-un cadru în care se respectă normele implementate de Colegiul Medicilor Stomatologi și Direcția de Sănătate Publică.

Pentru siguranța cadrelor medicale și a pacienților s-au luat o serie de măsuri de protecție deosebite , foarte stricte:

  • Obligatoriu, primul triaj al pacientilor se va realiza telefonic la numarul de telefon al clinicii, unde va raspunde o persoana care va consilia si indruma in sensul recomandarii unei medicatii pentru ameliorarea simptomatologiei, sau pentru cei care se pot deplasa, pentru programarea la clinica, in vederea unei interventii de urgenta.Telefon pentru primul triaj: 0737 917 173.

Programul cliniciil este urmatorul: 9:00–17:00, de Luni până Vineri.

  • Pentru eliminarea oricarui risc de contaminare cu virusul COVID19, atat medicii, asistentele medicale cat si pacientii vor purta echipamente de protectie, trecand printr-un proces de dezinfectie, inca de la intrarea in clinica.
  • Completarea unui chestionar pe propria raspundere.
  • Se ia temperatura corporala a pacientului.

Accesul in clinica pentru siguranta dvs. se va face:

  • exclusiv pe baza de programare telefonica, in prealabil;
  • fara insotitor al pacientului (doar in cazul in care pacientul este minor);
  • prezenta la timp la programare, pentru a evita aglomeratia in sala de asteptare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.