[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20131018prospectiuni.mp4″]

interviu realizat de Adrian Boioglu

15 COMENTARII

 1. Numai un naiv care nu cunoaste la ce nivel a ajuns tehnica de depistare a zacamintelor din subsolul planetei poate crede aceasta aberatie …. vor sa faca o harta cu …. ! Ce companie care urmareste profitul cheltuie doar ptr. a afla daca exista gaze de sist ? Gazele , odata depistate vor fi exploatate , vor folosi fel de fel de metode ptr. convingere [sic ! ] si americanii sunt experti , intotdeauna au primit ce au vrut mai ales cu ajutorul cozilor de topor .

 2. Va rog frumos, treceti si pe Facebook si anuntati cat mai multa lume ca iesim duminica la orele 14.00 in fata Casei de Cultura Mangalia.

 3. 150 de oameni aflati cazati la Venus?Am mai spus ca ne mint cu locuri de munca,cu independenta de gaze si alte minciuni.Ei vor lasa in loc apa contaminata,cutremure si un fost litoral.Testare ,verificare….alte minciuni,sonda este deja la Chirnogeni.

 4. anonim suparat, esti foarte prost informat….mai informeaza-te.poate te mai trezes-ti si tu…sonda e in mintea ta…..

 5. aseara la realitatea tv, un domn (nu iam retinut numele)…banuie ca acest sist care il vor in Ro, ar fi sa ascunda in pamant substante toxice…ca de la un timp Ro a devenit “groapa de gunoi toxic”. Daia in SUA, unde au explorat zici ca a trecut apocalipsa…de nu mai au apa potabila si o cara cu cisterna ca sa adape animalele, etc
  Duminica ne vedem in oras !!!
  Ar fi meritat si sambata, solidaritate fata de celor din Vaslui…ca ei sambata ies in strada in numar mai mare.

 6. Cum adica la suprafata?
  Asta o pot face satelitii!Nu?
  Exploram ca sa ne imbogatim cultura generala?Bravo baieti!

 7. Drumul pana in IAD este pavat cu bune intentii!! Asa si cei de la Chevron au numai “bune intentii” pentru localnici!! Informati-va si o sa vedeti ca peste tot pe unde a trecut Chevron a lasat numai poluare si moarte!! Nu va lasati manipulati si nu va vindeti criminaliilor pentru ca va vor lua si sufletele!!

 8. MEETING- UL DE PROTEST SE VA DESFASURA IN MANGALIA, IN FATA CASEI DE CULTURA, DUMINICA , INCEPAND DE LA ORA 14: 00. IMI DORESC SA CONTINUAM ACEST PROTEST DE ACUM SI PANA CAND SE VA RENUNTA LA PROSPECTIUNI, EXPLORARE S.A.M.D. SA NE APARAM DREPTUL LA VIATA!!!!

 9. VOI FI ACOLO.IMI DORESC SA FIM CAT MAI MULTI.
  AVEM DREPTUL SA NE OPUNEM MINCIUNII,HOTIEI SI TRADARII INTERESELOR ROMANILOR !
  AVEM DREPTUL SA CEREM DREPTATE,ADEVAR SI UN VIITOR OMENESC, PENTRU NOI SI PENTRU URMASII NOSTRI !

 10. pentru ce faceti prospectiuni???pentru ce sa facut terminal de gaz la Mangalia???? ROMANIA TREZESTETE duminica ora 14 casa de cultura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.