bookland_evolution_-_cover_cover-pagina6V-ați gândit vreodată că cei 7 ani de acasă influențează următorii 70? Felul în care copiii înțeleg și își însușesc realitatea înconjurătoare le determină viitorul. A se ‚limita’ la părerea părinților / prietenilor / profesorilor / mass mediei nu mai este suficient – pot fi frânturi de adevăr, care vin la pachet cu prejudecăți și alte informații incomplete.

Cu toții ne-am pus întrebarea „Cum pot avea succes?” Câți ne-am răspuns cu adevărat? Răspunsurile nu stau numai în cărți…sau dacă am compila perspectivele a sute de autori, poate ca da. Însă cât apucăm să citim într-o viață?

Dacă am avea ocazia să îl avem în față pe omul pe care îl admirăm, pe cel care prin câteva vorbe ne poate da vălul de pe ochi la o parte, pe cel care a reușit exact în domeniul care ne pasionează, nu-i așa că am profita de această oportunitate?

Proiectul cultural Bookland Evolution, prin seria de conferințe organizate pentru tinerii de 14-24 ani, oferă liceenilor și studenților o oportunitate inedită de dezvoltare prin discuții libere, bazate pe experiențe personale și interacțiune directă cu personalități marcante din România.

Cea de-a 3a ediție a Conferințelor BookLand Evolution, sesiunea toamnă-iarnă, își redeschide porțile pentru tinerii din Constanța pe 26 octombrie 2016 la Consiliul Județean Constanța– Sala de ședințe. De miercuri până vineri (26-28 octombrie), în intervalul orar 14:30 – 17:30, vor urca pe scenă câte 6 profesioniști, care îi vor încuraja și motiva prin exemplu personal să facă alegerile potrivite, povestindu-le despre provocarile care-i așteaptă dar care nu trebuie să-i oprească din a-și continua drumul sau a-și asculta vocația.

Tinerii din Constanța îi vor avea în fața lor, pregătiți să le răspundă la orice întrebare, pe: Carmen Lungu – Psiholog, Director Crucea Roșie Filiala Constanța, Cornel MarcuTrainer, Psihoterapeut, Fondator Mind Evolution, Alexandru MandaPreședintele Asociației Elevilor din Constanța, Alexandra AlexandrescuPsiholog și Consilier pentru dezvoltare personală, Vali PetcuFolkist, Ramona LeonidaAntreprenor și Vicepreședinte JCI România, Nicu StratonProducător video, Valentin ComanBlogger, Președinte al Grupului pentru Jurnalism, Cultură și Comunicare, Remus BălanTrainer, Coach şi Speaker certificat John Maxwell Team, Mihai PetreConsultant în comunicare și relații publice, Ion StateAikido Sensei, Sînziana IonescuJurnalist, Iulia Pană GheorgheScriitor, Artist vizual, Dr. Adrian MinaMedic Dentist, Fondator al Davinci Dental Clinic, Doina PăuleanuDirector Muzeul de Artă Constanța, Dragoș BrașoveanuLeadership trainer, Coach și Vorbitor educațional, Tiberiu Emil RaduAvocat și Mediator, Adriana Constantinescu Formator, Mentor și Antreprenor.

După sesiunea de primăvară-vară, Caravana Conferințelor BookLand Evolution se deplasează până pe 30 noiembrie 2016 în 12 orașe din țară, poposind timp de o săptămână în fiecare. Peste 500,000 tineri sunt invitați să se auto-descopere și să își lărgească oportunitățile prin experiențele și ideile împărtășite de cei 400 profesioniști consacrați, care s-au alăturat BookLand Evolution anul acesta.

Participarea la conferințe este GRATUITĂ.

***

BookLand a luat naștere în 2011, ca prim târg urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid într-o caravană națională activă timp de 600 zile, care a  vizitat anual peste 40 orașe. Librăria online www.book-land.ro și Tabăra Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului cultural, iar seria de Conferințe BookLand Evolution și platforma inPractica.ro completează abordarea social-educațională asumată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.