Primăria municipiului Mangalia anunţă seria evenimentelor care se vor desfăşura în sudul litoralului, în perioada 1 – 4 mai. Astfel, începând de joi, 1 mai şi până duminică, 4 mai, turiştii care aleg să-şi petreacă minivacanţa de 1 Mai în staţiunile din sudul litoralului vor avea parte de evenimente inedite, concerte, curse auto şi festival de dans.

tuning_fest_jupiter_2014Startul distracţiei se va da, joi, 1 Mai cu show-ul denumit 1 Mai Tunning Fest 2014. Evenimentul automobilistic, aflat la prima ediţie, organizat de S.C. Capitol Denny S.R.L., în colaborare cu Asociaţia Autocustoms şi Primăria Mangalia va reuni pasionaţii de drift şi drag, la malul mării, într-o demonstraţie de îndemânare şi viteză. Deschiderea evenimentului va avea loc, joi, 1 Mai, în intervalul orar 12.00-12.30, în staţiunea Venus. În parcarea din spatele hotelului Adriana (Venus), zeci de autoturisme de sute de cai putere se vor prezenta pentru o paradă pe arterele din staţiuni, până în Mangalia. Întrecerile de drift şi drag vor avea loc în spaţiile special amenajate din zona cordonului rutier Saturn-Venus. În aceeaşi locaţie, va fi organizată o expoziţie de maşini. Manifestarea automobilistică se va încheia duminică, 4 mai, cu o festivitate de premiere a celor mai buni automobilişti.

Tot în perioada 1 – 4 mai, Crazy Salsa Fest, aflat la cea de-a V-a ediţie este evenimentul, care, timp de 4 zile şi 3 nopţi va introduce în lumea dansului sute de pasionaţi de muzica şi dansurile latino-americane. În cadrul manifestării, desfăşurate în staţiunea Neptun, vor fi organizate seminarii cu instructori şi antrenori de dans renumiţi, atât din ţară, cât şi din străinătate. Începând cu anul 2010, când s-au pus bazele acestui festival cu caracter internaţional, an de an evenimentul a crescut valoric, impunându-se în viaţa cultural-artistică a municipiului Mangalia şi a ţării, prin show-urile, workshop-urile susţinute de artişti naţionali şi internaţionali.

Ziua Europei este un alt eveniment cultural-artistic, organizat de Chelgate România, sub egida Uniuniii Europene, vineri, 2 mai, în Portul Turistic. Manifestarea va antrena eleviii şcolilor din municipiu într-o serie de concursuri de creativitate şi imaginaţie. În cadrul evenimentului vor fi susţinute recitaluri corale şi concursuri cu tematică U.E.

3 COMENTARII

  1. Ce idiot a putut avea asemennea ideee Cretina sa accepte organizarea unei actiuni care polueaza asa de puternic fonic si ecologic in statiuni unde oamenii ar dori odihna destresare si agrement de alta calitate Dar ce sa faci cand edilii sunt de calitate inferioara si nici prea priceputi nici nu inteleg nimic de pe unde se mai preumbla nici nu i intereseaza ce fac si ce zic turistii si chiar localnicii pe care i sufoca intoxoca si spag timpane aducandu ne in jur numai descreerati din toata ro parca n am avea destule bube asta ne mai liposea miros de cauciuc ars si zgomot infernal As dori ca primarelul sa doarma o noapte intr un hotel din aproprierea terenului de raliuri As dori sa stiu care idiot a initiat acesata actiune cu care rupe guras mapamondului .Cata nesimtire >

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.