11 COMENTARII

 1. Si uite asa , cu ajutorul vostru si al celor care vad ceea ce voi postati, poate se vor lamuri si mangaliotii ca de fapt toti sunt aliati, indiferent de partid sau doctrine.
  Caci, este simpla logica lor: castiga finu, are si nasu cativa infiltrati, castiga nasu , nu-l lasa de izbeliste pe finu… asa ca…
  Deci tusacel sau iorgusist ,nu conteaza, noi ne vedem de ale noastre afaceri , iar sustinatorii n-au decat sa se porcaie pe unde se intalnesc.Se mai ataca si ei din cand in cand, ca doar sunt chipurile inamici politici, dar oricum asta face parte din intelegere si apoi da bine la cetateni… ca doar ce-si zic ei ,ii facem si de data asta, caci ”e multi si prosti”… mai un pachet, mai un drob, mai un pomisor…
  Asadar, mangalioti treziti-va si nu-i lasati pe cei ale caror poze troneaza sus , pe aceasta pagina sa-si bata joc de noi.!!!
  Dumnezeu sa va dea gandul cel bun!!!

 2. Ar trebui ca aceste vizite sa fie cunoscute si de cei ce nu au acces la internet, caci acesti ”politicieni” actioneaza in mediile sociale sarace , pe care le pot manipula cum vor.(sau cel putin asa cred ei)

 3. Ce poza tare!!! Juri ca Tusi si Iorgu sunt sefii a doua clanuri mafiote rivale , iar ceilalti doi aghiotantii. Secventa, desprinsa parca, din seria filmelor ”NASUL” cu Robert DE NIRO.
  Doar ca in plan local, in cazul de fata, cei doi nu-s rivali ci aliati.

 4. In poza se regasesc masinile lui Tusac (Nissan) si al lui Nae Negrea (Volvo). Unde este Iorgus in acesta intalnire???????
  Manipulare josnica domnilor redactori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.