Callatis Therm nu se dezminte. Daca asta iarna ne-au tinut in frig in vara acesta s-ar putea sa ne lase fara apa rece. Din cauza datoriilor pe care Callatis Therm le are catre ENEL, cei din urma vor lua masura debransarii centralelor termice de la reteaua electrica.

6 COMENTARII

  1. Lui Tusac ii urez sa primeasca el apa cu portia, la Poarta Alba ! Acolo e locul pe care il merita pentru jaful pe care l-a facut in Mangalia cat a fost primar.

  2. Pai…ce face primarul,domnul Radu Cristian?Parca spunea ca Mangalia va fi un oras european.Iar ii lasam pe cei de la Callatis Therm sa-si bata joc de noi?

  3. E cam prematur sa-l acuzam pe actualul primar de ceva. Deabia se acomodeaza cu functia… Desigur, e bine sa-i atragem atentia asupra problemelor care ne framanta, dar nici sa nu acuzam fara motiv !

  4. Bai xulescule lasa comentariile astea ca nu suntem prosti . Mai ia si pupa un pic fundu lu R.C. si apoi mai trage un comentariu aici .

  5. atata timp cat nici auditul nu s-a terminat … dc nu pupi tu alt fund lucretiule? o fii bine, o fii rau… macar sa vedem ce se intampla cand e intradevar la putere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.