Jurnalistul Adrian Carlescu,  cunoscut in Mangalia din anchetele Comorova si dezvaluirile averilor si afacerilor edililor Municipiului Mangalia, s-a hotarat sa candideze si el pentru postul de primar al Municipiului Mangalia. Confirmarea telefonica din cursul zilei de astazi a clarificat si dorinta sa de a candida din partea formatiunii politice Romania Mare ( PRM ).

11 COMENTARII

 1. Asta n-are ce face ? Mai sunt multi oportunisti care vin la ros un os in Mangalia ?
  P-ai daca tot vrea primar Constanteanul, de ce nu candideaza contra lui Mazare, la el in oras ?! Sau “osul” ala e prea tare pentru maselele lui ? Categoric avem nevoie de un independent, dar nu cred ca e omul care ne trebuie. Avem nevoie de un Mangaliot serios, care sa mai faca si ceva pentru oras cu banii nostri din impozite, ca ne-au ajuns doi Galateni pusi pe capatuiala !

 2. Ce candidat la primarie este din mangalia,sta la bloc si este reteaua de termoficare centrala , nu e carciumar si nu are afaceri cu oameni dubiosi?

 3. Ei, acum sa nu fim carcotasi ! Nu putem sa pretindem sa stea neaparat la bloc. Asa ajungem sa pretindem sa aiba garsoniera, sau doua camere, (daca are patru, e chiabur) !!! Sa nu aiba masina, (sa mearga cu bicicleta) si sa fie daca se poate profesor de religie ! (De mate. nu mai vrem; Este Faliboga, consilierul personal “catelusul” lui Tusac si s-a dovedit un nenorocit.)
  Sa fim seriosi ! Da, e de preferat sa nu fie carciumar, (la ei spaga e mai mult decat obisnuinta). Cat despre afacerile dubioase sau cu dubiosi se subantelege, insa e putin probabil sa gasim un om inteligent, cu ceva studii, bun gospodar, cinstit, dar in acelasi timp sarac ! Sa ne limitam la cinstit, destept si bun gospodar !

 4. Cirlescu, sau Carlescu ? ( ?!? )
  Ca jurnalist de investigatie, (cand nu sare calul), il consider bun !
  Ca primar: Ha ha ha ha ! 🙂

 5. @ bone ! Nu stiu cine este Valentin Coman. Vrea si asta o halca din Mangalia ? Ne-am cam saturat de “oameni seriosi gen Tusac”, veniti de aiurea si pusi pe capatuiala. Cat despre Carlescu, intereseazate mai bine si vei afla ca este din Constanta, chiar daca da tarcoale primariei Mangalia de ceva timp, implicandu-se sub diferite aspecte; Jurnalist, consilier personal pentru o scurta perioada, iar acum tinteste mai sus. O sa fie el primar, cand o fi Corneliu Vadim Tudor presedinte ! (Carlescu se pare ca s-a inscris in PRM pentru sustinere si nustiu cine vor fi sustinatorii. Vadim mai are doua, trei babe la Bucuresti pe langa el. pe oamenii buni nu a stiut sa ii pastreze, indepartandu-i prin comportamentul lui dificil.)

 6. Pai asta ne trebuie noua in Mangalia un ziarist sa ne conduca orasul, adica un om care stie doar sa barfeasca despre atlii si sa isi castige painea din scadaluri si alte lucruri de nimic. Ce sa mai zic ca face parte din sleatca lui Vadim, asta inseamana ca si Domnul Carlescu trebuie sa isi ia pastilutele inaite sa iasa in public ca sa nu faca vreo prostioara si sa il apuce crizele. (Asta este Domnule Carlescu noi in Mangalia nu bem SIFON ne place apa minerala).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.