Cristian Radu ravneste si el la scaunul de primar in Mangalia, aparent independent, avand chiar intentia sa se autosuspende din functia de conducere a Garzii Financiare Constanta, dar doar pentru 6 luni, ceea ce ne spune multe. Orice persoana cu logica, observa din start, ca nu are sanse la postul de primar sau este chiar o “sageata otravita”, care rupe din voturile celor indecisi si asteapta un real candidat independent. Avand in vedere ca jumatate din votantii din Mangalia acum sint indecisi toate partidele incearca sa intre pe aceasta solutie de a mima candidatura unui independent si a strica idealul persoanei integre si nepatate din punct de vedere a mocirlei politice.

3 COMENTARII

 1. Am auzit cateva voci (din public), care il laudau pe Cristian Radu, precum ca ar fi baiat bun si mai ales Mangaliot. Personal nu stiu cat de “bun baiat” este, dar as vrea sa-l intreb: Ce a facut bun pentru Mangalia ?, mai ales din functia pe care o ocupa. Daca era un cetatean oarecare, nu aveam a ma lega de trecutul lui decat sa ma conving ca e curat. In rest, depindea de el sa ma convinga ca are ganduri serioase pentru viitor, dar fiind “seful garzii financiare” pe judet, are niste obligatii de servici si pentru ca e Mangaliot, banuiesc ca ar avea si unele morale fata de acest oras. Prin urmare acum, cand pregatindu-se pentru “lupta electorala” declara presei ca le cunoaste activitatea dezastruasa , frauduloasa ca primari, a lui Iorgus si Tusac, cum am putea sa nu ne intrebam de ce nu s-a autosesizat (ca institutie) pentru a “salva” Mangalia. Cu ce va fi mai bun, mai constiincios ca primar, decat ca sef al garzii ??? Daca a stiut, inseamna ca a inchis ochii din comoditate, sau a luat spaga ???

 2. Independentul asta sustinut de curvele PNL ma lasa rece.O alta magarie montata la judet.Ne-am saturat de surprizele voastre scoase din palarii. Cat despre “realizarile” domnului Radu, ele deja incep sa iasa la iveala.Probabil ca acest personaj va regreta curand ca s-a expus la indemnul si disperarea unora de a salva imaginea partidului si a clasei politice actuale.Domnilor :
  DA-vrem un tanar nascut crescu aici
  DA-vrem un om care sa prezinte incredere prin traseul sau de pana acum
  NU vrem unul care-si face insa veacul in alta parte ca din astia am mai avut
  NU vrem unul care sa raspunda unor partide compromise
  NU vrem unul cu averi ce stau sub semnul intrebarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.