Grupuri de pana la 10 persoane imbracate cu pelerine negre ca smoala, cu glugi, cu un sumbru aer de cioclii, au batut la usa pensionarilor de pe listele PSD sa le aduca pomana electorala. Nu se stie sentimentul celor care au dechis usa si au vazut cioclii lui Tusac, mai mult ca sigur au crezut ca-i ultima pomana. Cum pot fi atat de macabri ? Pentru ca asa sint ei, cei care considera oamenii un simplu numar, o masa de manipulat din patru in patru ani.

3 COMENTARII

  1. …nu sunt ciocli, sunt doar nişte bieţi copii care vor să facă un ban cinstit, o fac din sărăcie, nu din convingere. Imoralitatea şi ilegalitatea gestului aparţine celor care au decis să-i trimită pe drumuri chiar şi pe ploaie.

  2. JENANT, IMORAL,DE PROST GUST,pacat ca pensionarii accepta in continuare asemenea “atentii”!!!Tusac este penibil,nu mai are argumente si continua sa ne insulte!! Mangalia a ajuns un oras de asistati in mintea lui!!!RUSINE Tusac si celor care-l finanteaza!!!Aceasta nu este campanie electorala,este balci!!!

  3. Il vrem pe radu cristian! Ne-am saturat sa tot fim mintiti, ne-am saturat sa stam la coada 2 ore la primarie pentru o simpla semnatura, pentru o adeverinta.. Vrem sa se faca dreptate! Vrem schimbarea mult dorita. Unde ne este vitorul? Cine ni-l ofera? hotia de 12 ani..! bv baieti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.