[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120525pomana.flv”]Asa duc de pomana pensionarilor pachetisti, cioclii lui Tusac

15 COMENTARII

 1. Care organ ? Organele de la PSD sau PDL ? Ei taie si spanzura, isi vor scoate ochii ? Cine depune sesizarea ? Se gasesc macar 10 cetateni ? Noi tot am depus ….

 2. copiii aia faceau campanie ,ca au fost si la mine au impaetit niste reviste,asa ca nu mai puneti voi paie pe foc,de ce nu filmatii cand da radu cristian bani la lume sa il voteze……….

 3. 1. Inteleg ca voi va razboiti cu Tusac. Nu este normal sa-i numiti pe acei tineri ,,ciocli,,
  2. Analizati-va postarile de pana acum. De la cap la coada: TUSAC. Cred ca independenta voastra lasa de dorit. Ori atit de tare a reusit Tusac sa va acapareze mintile !!!
  3. Calitatea imaginilor, in ultima vreme, a scazut. ,,Decat mult si prost, mai bine putin dar bun !,,
  4. Concluzie: Analiza, implicare, seriozitate, independenta si mai ales profesionalism. In rest, NUMAI BINE !

 4. Comentariul dv lasa de dorit. Presa este cainele de paza al democratiei. Va supara adevarul. Avem dreptul de a ne exprima opinia, opinie garantata prin constitutie. Comentariul dv. este la fel de liber, acuzatiile ieftine nu. Daca va dati gluga rosie din cap poate vedeti ca am analizat si greselile celorlalti. Daca mai aveti ceva pe suflet nu o faceti in genul postacilor.

 5. Nu intentionam sa acuz sau sa iau partea cuiva, dar nici nu pot sa “tac” cand vad atata ipocrizie si minciuna.
  Persoana care semneaza “Neimplicat”, a uitat sa mentioneze in ce nu este implicat, ca despre politica nu poate fi vorba; Atata timp cat comentezi un subiect sau un demers politic, implicarea e evidenta. (Chiar asa la nivel de amator, tot politica se numeste). La un moment dat am crezut ca ai gresit exprimarea, vrand sa spui “Impartial”, dar si asta cade. Se vede de la o posta ca esti Tusac-ist convins (sau poate nu convins, dar interesat.) Probabil una din acele pungi cu numele lui Tusac pe ele, a intrat deja in posesia ta (ca tot spuneai ca ti-au adus reviste, dar in sacose numai reviste nu erau. Se vede clar).
  Apoi despre denumirea de ciocli, precis seface referire la pelerinele lor negre si lungi, cu gluga si comparatia mi se pare potrivita, din pacate. Mai bine ramaneau la cele rosii ale PSD-ului, dar asa e cand vrei sa nu bata la ochi, mai tare bate. Mangalia Tv, foarte bine a facut ca ne-a aratat si aspectul asta, pe langa celelalte marsavii pe care le face Tusac. Si asta cu atat mai mult cu cat Tusac isi face campanie pe banii nostri ai primariei si nu este corect.

 6. N-a fost nici o pomana electorala.se vede foarte clar ca erau reviste si afise electorale.au impartit si pe strada asa cum fac toti.
  altceva m-a socat:au trecut prin fata sediului PDL si au iesit 2 pers sa mearga dupa ei,pe fundal se aud injuraturile PDL-iste.
  Fiecare are dreptul sa-si faca campanie electorala.

 7. Mircea eu cred ca tu esti si surd,daca stai si te uiti bn si asculti foarte bn nu a injurat nimeni, iar cei care au iesit din sediu doar s-au uitat,si inca ce va noi dam dovada de inteligenta nu de tiganie,

 8. Mai Mircea baiete, tu crezi ca cioclii aveau brandurile incordate doar de la niste amarate de pliante? Revezi filmarea si ai sa te convingi.

 9. Acei copii, sarmanii de ei, inghetati si plouati au venit cu 4 autocare, au calatorit toata noaptea. I-am intrebat ce sunt cu ei si au zis razand: Suntem in exursie… Au stat la coada in fata PSD-ului si au incarcat pachete la greu… Erau , dupa declaratiile lor, din Timisoara si Bucuresti.

 10. BAI FRATE MIE MILA DE EI DAR ALA IMBRACAT IN ROSU SI ASTIA IMBRACATI IN NEGRU PARE MAI DE GRABA UN RITUAL VOODOO
  :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.