CSS Mangalia obține locul de Vicecampioană Națională pe cluburi, la Campionatul Național Individual de lupte U17

0
756
În perioada 12-15 octombrie, municipiul Călărași a găzduit Campionatul Național Individual de lupte U17 – probă parter, un eveniment deosebit de important pentru lumea sportului de lupte din România. CSS Mangalia s-a remarcat prin performanțe de excepție, câștigând titlul de Vicecampioană Națională pe cluburi, demonstrând încă o dată că pregătirea și dedicarea sportivilor și antrenorilor din Mangalia sunt de nivel înalt.

Această performanță notabilă a fost posibilă datorită efortului depus de către tinerii luptători și antrenorul lor, George Marian Oancea, care au reprezentat cu mândrie CSS Mangalia. Iată rezultatele remarcabile obținute de acești tineri talentați:

  • Nicoleta Pahoni, la categoria 73 kg, a strălucit și a cucerit medalia de Aur, demonstrând astfel calitățile sale de campioană;
  • Mihaela Carp (46 kg), Alexandra Marinescu (52 kg) și Yanis Vișan (32 kg) au obținut medalii de Argint, dovedind astfel consistența și perseverența lor în luptă;
  • Ana-Maria Cozma (32 kg) și Robert Gherghinoiu (57 kg) s-au remarcat prin obținerea medaliilor de Bronz, demonstrând că au puterea și abilitățile necesare pentru a se clasifica pe podium.

Aceste rezultate excepționale arată angajamentul, talentul și efortul susținut depus de sportivii CSS Mangalia, precum și calitatea instruirii oferite de antrenorul George Marian Oancea și întregii echipe tehnice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.