Acțiune a poliției din Mangalia pentru menținerea ordinii și prevenirea traficului de droguri. Amenzi de aproximativ 3.000 de lei și permise de conducere reținute

0
319
În perioada 14-15 octombrie a.c., forțele de poliție din cadrul Poliției Municipiului Mangalia, respectiv Secția 3 Poliție Rurală Mangalia și Secția 9 Poliție Rurală Topraisar, au desfășurat o amplă acțiune cu scopul de a menține ordinea și liniștea publică, precum și de a preveni și combate traficul și consumul de droguri sau alte substanțe interzise.

În cadrul acestei operațiuni, forțele de ordine au efectuat controlul a 60 de persoane și au verificat 50 de vehicule, având drept obiectiv identificarea comportamentelor ilicite și a activităților ilegale în rândul comunității.

Rezultatele acțiunii nu au întârziat să apară, cu un total de șase sancțiuni contravenționale aplicate, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei. De asemenea, polițiștii au acționat ferm în ceea ce privește conducătorii auto inconștienți, reținând un permis de conducere în vederea suspendării, precum și retrăgând două certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

În plus, în cadrul operațiunii, au fost depistate și investigate două infracțiuni la regimul circulației rutiere, ceea ce demonstrează seriozitatea și eficiența eforturilor depuse de autorități în combaterea încălcărilor legate de siguranța în trafic.

Un incident notabil a avut loc în timpul acțiunii de sâmbătă, 14 octombrie, în jurul orei 21.30, când polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat un bărbat în vârstă de 24 de ani, care conducea un autoturism pe strada Ion Manolescu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În aceeași seară, în jurul orei 21.50, un alt bărbat, în vârstă de 39 de ani, a fost identificat conducând sub influența băuturilor alcoolice pe strada Nicolae Filimon din satul Dulcești. Acesta a fost supus unui test cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, individul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge.

În ambele cauze a fost întocmit dosar de cercetare penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.