Radu Cristian: Tema refugiaților – exploatată politic, la Mangalia

5
61

Primarul Mangaliei, Radu Cristian, a declarat, vineri, că tema refugiaților care ar trebui să ajungă, ipotetic, în Radu Cristiansudul litoralului a fost interpretată greșit și tendențions de unii politicieni locali, care au exagerat și au dezinformat populația, din considerente pur electorale. “A fost vorba doar de o adresă de la autoritățile statului, prin care ni se solicita să identificăm un spațiu adecvat, ca măsură preventivă. Ca primar, era datoria mea să dau curs acestei cereri. Dar nu s-a spus, niciun moment, că ar fi vreun refugiat pe drum spre Mangalia. Vreau să liniștesc cetățenii orașului, că nu vine niciun sirian să le ia casa, așa cum, greșit, au afirmat unii aleși locali”, a explicat Radu Cristian. El a făcut apel către politicienii din Mangalia “să renunțe la intoxicări și la remarci negative la adresa musulmanilor”. Primarul Mangaliei a subliniat că în orașul pe care îl administrează există o mare comunitate musulmană, iar conviețiurea inter-etnică este un exemplu pentru întreaga țară.

5 COMENTARII

 1. Cred ca in ceea ce priveste convietuirea la nivel de comunitate, dintre romani, tatari, turci, greci, bulgari, coreeni, vietnamezi…etc este OK, si nu mai trebuie comentata in nici un fel – Este un lucru dovedit, nimeni nu a deranjat pe nimeni.
  In ceea ce priveste emigrantii, asa cum UE a fost si este capabila sa adopte definitiv sau temporar un nr. urias, de oameni, cred ca si Romania se poate mobilize sa faca ceva uman si necesar in acest sens.
  Dvs. dle Primar si Consilierii primariei, ar trebui sa mai lasati politica si sa va exercitati obligatiile fata de comunitate, in ceea ce priveste starea orasului in care:
  – Se fac investitii fara rost (a se vedea acel mausoleu ?! din sensul giratoriu, care nu se mai termina si a ajuns o batjocura pt oras, ca aspect si calitate a lucrarii, bolovanul acela de la intrae in Saturn care este in aceiasi situatie, “Parcul” de la ANL-uri care este in realitate gropa de gunoi a orasului, gazonul care in foarte multe locuri nu mai exista, este uscat si plin de balarii, curatenia orasului si cosurile de gunoi care nu exista, inclusiv in statiuni-o mare bataie de joc, parcurile de joaca pt copii care sunt focare de infectie, neintretinute absolut de loc, dar de loc – banuim ca se asteapta ca ele sa se faca praf, pt a putea schimba totul de la zero, normal, “contracost” cu o firma “specializata” in….Stiti ca este mai putin costisitor sa intretii decat sa o iei de la zero ?!
  Ar mai fi multe chiar foarte multe de insirat, dar ma opresc nu inainte de a va intreba:
  Cat va costa o raba de bitum sa astupati gropile si santurile facute de cei de la gaze, de RAJA etc., gropi care ne nenorocesc zi de zi masinile mijloacele de transport pt care noi, fraierii platim impozit la primarie ?!
  Cando oare Primarul si Consilierii acestui oras vor reprezenta interesele urbei ???? Pe cand ??? Lasam politica si ne apucam de treaba ??? Daca nu…..

 2. Cred ca in ceea ce priveste convietuirea la nivel de comunitate, dintre romani, tatari, turci, greci, bulgari, coreeni, vietnamezi…etc este OK, si nu mai trebuie comentata in nici un fel – Este un lucru dovedit, nimeni nu a deranjat pe nimeni.
  In ceea ce priveste emigrantii, asa cum UE a fost si este capabila sa adopte definitiv sau temporar un nr. urias, de oameni, cred ca si Romania se poate mobilize sa faca ceva uman si necesar in acest sens.
  Dvs. dle Primar si Consilierii primariei, ar trebui sa mai lasati politica si sa va exercitati obligatiile fata de comunitate, in ceea ce priveste starea orasului in care:

 3. – Se fac investitii fara rost (a se vedea acel mausoleu ?! din sensul giratoriu, care nu se mai termina si a ajuns o batjocura pt oras, ca aspect si calitate a lucrarii, bolovanul acela de la intrae in Saturn care este in aceiasi situatie, “Parcul” de la ANL-uri care este in realitate gropa de gunoi a orasului, , parcarea de langa floraria din sens care a ramas nepavata, neasfaltata, gazonul care in foarte multe locuri nu mai exista, este uscat si plin de balarii, curatenia orasului si cosurile de gunoi care nu exista, inclusiv in statiuni-o mare bataie de joc, parcurile de joaca pt copii care sunt focare de infectie,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.