Astazi la o intrunire cu directorii unitatilor de invatamant din Mangalia, primarul Critian Radu a reamintit ca institutia primariei va publica un ziar propriu. La prima impresie nu ar fi decat o cheltuiala in plus, avand in vedere ca in Mangalia exista publicatii scrise si se tot pune pe tapet ca bugetul este sarac. Din alt punct de vedere, populatia are o alergie la maculatura infipta in cutiile postale ce proslaveste administratia in functie. Avand in vedere ca laudatorii noii administratii sint laudatorii lui Tusac pastrati in primarie in mod abuziv, nu ne asteptam la nimic bun. Daca mai socotim si lipsa de comunicare intentionata cu mass media din zona, populatia va primi doar stiri bune cu realizarile celor ce conduc urbea. Un amanunt nostim este ca primarul a hotarat ca de acum convocatorul catre fiecare consilier sa nu se mai distribuie pe hartie, sa fie trimis electronic, pe mail din motive ecologice si financiare.  Salutam initiativa ecologica a primarului, dar se contrazice cu infiintarea unui ziar ce se va distribui in toate cutiile postale.

” Umbla vorba-n targ ca nimic nu s-a schimbat”…..

5 COMENTARII

 1. Au fost laudati si criticati toti candidatii in campanie (pentru lucrurile pe care le-au facut). Asta facem si acum: laudam si criticam. Nu suntem de partea nimanui si oricat ar dori unii sa ne dea o directie nu vor reusi.

 2. si ca sa vedeti.
  am primit azi in posta buletinul informativ”mangalia”
  si cum rasfoiam,am dat la articolul cu Liberty Parade,unde mentionat dj-ul special de anul acesta a fost sharam(care defapt a fost in 2011).
  of of,puteti sa vedeti si voi dat ila pagina 4 jos de tot.

 3. si crezi ca acest amanunt il stiu toti ? ce conteaza…bani cheltuiti sa fie :)) dar :(( ca sunt din bugetul primariei , adica banii de caldura la iarna…asa ca exemplu.
  alte idei proaste….? asteptam cu nemiluita.

 4. Bani dati aiurea pe propaganda,dar ma intreb nu cumva putin timp in urma aceasta publicatie apartinea unui partid? acum Primaria acopera cheltuielile de editare ale acelui partid?parca primarul nostru era independent!……..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.