[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20131205clm.mp4″]

13 COMENTARII

  1. unii consilieri tot incearca sa lase mangalia fara caldura ! Uite aici cine ! Va sunt cunoscute personajele???? :))) incredibil !

  2. Cu toate jocurile de culise primarul a reușit sa pună la Goldtherm exact oamenii pe care i-a dorit, cu toată opazitia lui Maganu si Membulat ! Oricum , bravo lor !

  3. Sa mori tu ca asa e. Singuru’ care stie sa dea caldura in Mangalia e Colgiu? Are facultate de fochisti? Daca nu ramane toata Mangalia in frig, nu-i asa. De fapt primaru’ il doreste acolo tocmai ca sa poata fura in liniste. Asa ca … mai usor cu abureala asta.

  4. mangalia tv numai fiti comozi aratati cine vorbeste in sala s-au va doare mina s-a intoarceti camera lasativa de meseria asta

  5. Ba Tolea … da’ chiar sa nu nimeresti tu nici o cratima s-o pui cum trebuie. Cand a trebuit n-ai pus, da’ in schimb ai pus in plus. :)))))))))))

  6. @Tolea. Noi suntem voluntari, cand o sa ne platesti un salariu pentru mai multi cameramani o sa montam mai multe camere video sa urmareasca pe toti care se apuca sa vorbeasca in sala din senin. Dupa 3, pana la 7 ore de filmare as vrea sa te vad daca esti tu comod. Sa vad cine-ti mai filmeaza undeva pana la 7 ore de evenimente fara intrerupere. Incearca sa apreciezi ceea ce vezi. Dupa 2 ani, noi, Asociatia Mangalia Media – Mangalia TV, iti dam gratuit informatie fara comentarii partinitoare.

  7. Alta p r o s t/p r o a s t a care se trezeste vorbind.Daca se victimizeaza o fac pe buna dreptate.Dupa ce ca oamenii astia va pun la “botu’ calului” toate sedintele de consiliu local si nu numai tot nu va convine.Mergeti voi si filmati daca sunteti atat de destepti si postati pe youtube filmarile si postati aici linkuri ca sa ne dam si noi cu parerea despre cat de prosti sunteti voi.Oamenii astia ( Mangalia Tv) fac voluntar (gratis , moka , free)ceea ce nu e in stare sa faca Primaria Mangalia , o institutie catre care contribuim cu totii cu enorm de multi bani.Daca aveti sugestii si sunteti voi atat de destepti puteti sa le faceti o donatie , o camera, doua, trei , zece.Dupa aceea puteti sa va dati cu parerea .Mangalia TV , nu-i mai luati in seama pe toti neghiobii , faceti un lucru extraordinar.Keep it up !

  8. unii nu realizeaza ca MTV face ceva extraordinar , faptul ca prezinta transparent ce se intampla in nenorocita asta de administratie e demn de tot respectul. Asteptam noi cetatenii mult mai multe materiale din zona si pt asta cred ca e nevoie si de oameni care isi permit sa sponsorizeze. Multora a inceput sa le fie putin teama de mediatizare…de MTV..de camera foto si video…felicitari…si pt critici sa se concentreze pe cei care ne fac viata grea in oras.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.