Cer demisia de onoare a prefectului Iorga Palaz, dar știu că nu are onoare de aceea am sesizat ilegalitățile și abuzurile sale la premierul României și Ministerul Administrației și Internelor!

Ieri, pentru a doua oară în decursul unui mandat de primar, la o distanță de doar doi ani, instanțele românești, prin Tribunalul Buzău, au dat câștig de cauză primarului Mihai Claudiu Tusac în procesul intentat prefectului Iorga Palaz privind suspendarea abuzivă și ilegală a edilului din funcție în noiembrie 2011.

La aflarea deciziei, primarul Mihai Claudiu Tusac a declarat: “Justiția este singura care funcționează corect din instituțiile denaturate de culoarea portocalie spre verde de azi! Am câștigat prima dată în 2010 la Constanța, cu sentință definitivă și irevocabilă. Am câștigat și acum la Buzău, după toate întârzierile provocate voit de prefect, prin tot felul de tertipuri avocățești. În cinci luni de proces, ieri (joi, 19 aprilie 2012 – n.r.) a fost prima dată când s-a judecat pe fond. Până acum s-a prelungit din cauza prefectului care a încercat să mă țină cât mai mult departe de primărie, să nu reușesc să realizez proiectele pentru cetățeni, pentru oraș”.

Prin procesele intentate abuziv, prin rolul de unealtă a deputatului de Mangalia, prefectul Iorga CP a făcut rău cetățenilor municipiului Mangalia și continuă să-și depășească atribuțiile de reprezentant al Guvernului în teritoriu. Drept urmare, primarul Mihai Claudiu Tusac a înaintat două plângeri, către prim-ministrul Mihai Răzvan Ungureanu și ministrul Administrației și Internelor Gabriel Berca în care solicită destituirea sa din funcție din cauza abuzurilor grave și repetate săvârșite și a încălcării prevederilor Capitolului III din Legea 393 privind statutul aleșilor locali.

Intenția sa clară de a mă demite, colaborarea cu deputatul portocaliu care acum s-a înverzit, influențarea consilierilor locali PDL în sensul de a nu oferi sprijin proiectelor primarului, chiar dacă erau necesare dezvoltării orașului și întregii populații trebuie pedepsite. Oamenii trebuie să știe adevărul, că aceștia sunt călăii car i-au condamnat la îngheț în iarna trecută! Știu că prefectul nu are onoare, de aceea cer premierului și ministrului Administrației să-l demită! Dacă avea onoare lupta direct cu mine, ca un bărbat, nu pedepsea un oraș întreg, bătrâni și copii care au suferit de frig în propriile locuințe doar din cauza răzbunărilor politice ale politicienilor-curcubeu!, a încheiat primarul municipiului Mangalia.

  Dep. Mass-media Primaria Mangalia


4 COMENTARII

 1. Antivomitive!!!Este irecuperabil individul asta!Din pacate sunt destui prosti care pun botul la vrajeala astuia.

 2. Pana unde poate merge nemernicia acestui ipocrit!???Bine ai spus mangaliotule sadea multi inculti si profitori pleaca capul la minciunile acestui impostor!Ce treaba a avut prefectul cu furnizarea caldurii in oras?!Era firma lui cumva?Oamenii lui?-sau imputitul asta de xxx crede ca ne mai abureste cu razbunari politice suspendari abuzive,vrajeli de 2 lei.Sa plece odata din orasul nostru !Sa plece la puscarie unde ii este locul cu toate neamurile lui aduse in oras sa se imbogateasca pe spinarea noastra.

 3. E de-a dreptul ridicol cum unii, gen ,,mangaliot sadea,, fac aprecieri in probleme care, in mod cert, nu le cunosc pe deplin. Postarea de o parte sau de alta a esicherului politic a unor indivizii este deosebit de periculoasa. N-ar fi mai bine sa pastram un echilibru. Nici Palaz, nici Tusac nu sunt ingeri: mai degraba ar putea fi niste demoni care bantuie prin fruntea judetului si a Primariei. Solutia ar fi sa scapam de ei cat mai repede. Si, impreuna cu ei, trebuie sa se duca si toti acolitii lor. Daca vrem o societate sanatoasa sa alegem oameni sanatosi la minte si la trup. Nu tot felul de gaunosi !

 4. @ “ora 5”. Nici tu nu ai dreptate intrutotul ! Nu poti pune semnul egal intre Palaz si Tusac. Cel putin in cazul asta, nu !
  Nu pretind ca Palaz ar fi vre-un inger si sigur va cadea si el odata cu PDL-ul la alegeri, dar in cazul de fata a avut dreptate sa-l denunte si suspende pe Tusac. Faptul ca in 2010 a pierdut in fata lui Tusac printr-un viciu de procedura, sau cam asa ceva (nu a avut aprobarea pentru suspendare semnata de DNA), nu inseamna ca Tusac era nevinovat. La fel si anul asta, faptul ca a castigat la un termen de judecata, nu inseamna mai nimic pana nu se da sentinta definitiva si irevocabila. Si chiar si atunci, nu inseamna ca e nevinovat, ci doar ca il sustine eficient PSD-ul, (si mai e “prieten” si cu madam Udrea)…
  Mai mult, Tusac a reintrat si e acum in primarie ILEGAL.
  -. Este suspendat cu acte in regula de catre prefect, reprezentantul guvernului in teritoriu.
  – Este in litigiu cu prefectul si a castigat ultima, dar nu cea din urma infatisare, intrucat aceasta nu este definitiva si irevocabila si nici nu a fost repus in drepturi macar provizoriu de vre-o instanta, dupa cate stiu.
  Deci, si-a reluat vechea functie abuziv si isi face acum campanie pe banii primariei, ai contribuabililor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.