Primarul Mangaliei, Cristian Radu, va participa miercuri, 5 decembrie, începând cu orele 15.30, la inaugurarea conductei de gaze naturale care va alimenta municipiul. Evenimentul va avea loc la Staţia de Gaz de la intrarea în oraş, pe drumul spre Albeşti, în zona Şantierului Naval Militar Mangalia, sector 1, în prezenţa reprezentanţilor Consiliului Judeţean Constanţa şi a primarului municipiului Constanţa, Radu Mazăre.

8 COMENTARII

 1. Conducta ca conducta..dar Gazul?…o sa circule prin ea?..sau asta dupa alegeri in functie de cum se fac cartile?

 2. treaba la momentul asta…nu e inaugurarea gasului la marginea orasului…ci terminarea retelei in oras…si intre timp vine si gasu pe teava, implicit in casele noastre.
  Sa speram ca la iarna reteaua de gaze in oras sa fie gata…si lumea incepe sa se racordeze la retea. Degeaba avem gaz la marginea orasului daca la retea nu prea se mai lucreaza cu spor.
  Daca se vor racorda centralele de cartier la gaz…sa speram ca o sa fie mult mai ieftina giga.

 3. carcotasii,tot carcotasi:daca n-avem,de ce n-avem?daca avem,de ce avem,dar cand o sa fie si mai bine?cred ca trebuie sa avem un pic de rabdare.

 4. Am stat in Constanta cativa ani si pot spune ca ritmul extinderii retelei de gaz era muuult mai lent decat este acum in Mangalia. Eu zic ca s-au miscat repede la noi. Sa vedem in continuare. Problema este alta: cand refac zona unde au fost santuri, se reface de mantuiala, fara borduri, fara estetica….

 5. Cîrcotaşii şi cei fără răbdare au generat energia necesară progresului, nu cei ce se mişcă ca ochii mortului. Viaţa este prea scurtă ca să ne putem permite mişcări de momâie scofâlcită, fără “sânge în instalaţie”.
  Centralele termice vor fi racordate la gaz după schimbarea arzătoarelor, probabil la începutul iernii viitoare. Iarna asta avem căldură doar de la combustibilul lichid.

 6. Nu stiu cat de cald ne va fi dupa ce se da drumul la gaz,dar de doua zile locuitorii de pe str.Negru Voda si 1 Decembrie ingheata in casa.Sau am avut caldura doar pentru participarea la alegeri!!!! Suntem dezamagiti!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.