Serviciul Public Creşe Asistenţă Socială Cultură Sport Igienă Publică, în colaborare cu Primăria Mangalia au început, în această perioadă, o campanie gratuită de sterilizare a animalelor cu şi fără stăpân de rasă comună. Sterilizările se efectuează de către un medic veterinar, în incinta Biobazei Mangalia (fosta moară, în spatele depozitului Polux de la ieşirea din Mangalia spre Constanţa), permanent, de luni până vineri, între orele 08.00 – 12.00. Sterilizarea animalelor, în special a celor cu stăpân, fără valoare chinologică, felinologică, este singura măsură eficientă și durabilă pentru gestionarea populației animalelor comunitare, susţin reprezentanţii municipalităţii. Cetăţenii oraşului, dar şi cei din localităţile limitrofe, care doresc să-şi sterilizeze gratuit animalele, se pot adresa medicului veterinar Lucian Miloşan, din cadrul Biobazei Mangalia.

3 COMENTARII

  1. Alo,primaria;nu mai cheltuiti banii pe sterilizare ;mai bine investiti in amenajarea unui adapost pentru caini!Si cand incepeti odata stringerea cainilor de pe strazi?Asteptati cumva sa se intimple o nenorocire si apoi sa actionati?A venit frigul si aceste animale sunt mai agresive ca oricind.Din birouri si prin vorbe nu se face nimic!Trece-ti la treaba domnilor caci de aia va platim!

  2. Iubesc animalele dar inmultirea cainilor ,pisicilor in orasul nostru a ajuns la nr,record .Posibil sa se ajunga nu peste mult timp sa fim egali ca nr.

  3. si sterilizarea e ok..caci in timp vor disparea..pana atunci, nu umblu noaptea pe jos pe distante mai mari de 100m, si tin mereu la indemana un spray paralizant..bun si pt tigani, boschetari, pradatorii nocturni..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.