Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, s-a întâlnit, vineri, 18 ianuarie, cu cetăţenii din staţiunea Neptun şi cei care locuiesc în zona Herghelie, I.A.S.- Fruviileg, Zootehnie, pentru a discuta despre problemele cu care aceştia se confruntă. La întrunirea desfăşurată în Neptun au participat şi comercianţii din bazarul “Prichindel”, care au pus problema igienizării spaţiilor în care se desfăşoară comerţ pe durata sezonului, în baza unui grafic de lucru, întocmit de Primarie şi operatorii economici. Această masură se va aplica de la 1 martie, astfel încât, până la deschiderea sezonului estival, lucrările de ecologizare să fie finalizate. Primarul Mangaliei le-a propus agenţilor economici să întocmească un plan de măsuri comune care să contribuie la îmbunătăţirea aspectului staţiunii, pentru atragerea de turişti in sudul litoralului. Despre comerţul stradal din staţiuni, primarul Mangaliei a spus că începând cu sezonul estival 2013, nu vor mai exista tarabe amplasate pe domeniul public. „ De cele mai multe ori, acest tip de comerţ prejudiciază statul. Nu doresc ca Primăria să fie părtaşă la evaziune fiscală”, a precizat edilul Cristian Radu. El a mai spus că municipalitatea va susţine doar proiectele serioase pentru dezvoltarea şi modernizarea staţiunilor. Tot vineri, primarul Cristian Radu a fost prezent în mijlocul oamenilor ce locuiesc la IAS – zona Fruviileg şi Herghelie. Potrivit declaraţiilor sale, edilul Mangaliei se va întâlni periodic cu cetăţenii din aceste cartiere, pentru a le afla şi rezolva doleanţele. Pentru locuitorii de aici, se vor construi locuinţe şi se vor găsi locuri de muncă, în Mangalia, astfel încât modul lor de trai să se schimbe. “Începând de luni, se va face un recensământ pentru a vedea exact care este situaţia locuitorilor din această zonă. Nu doresc să mai fiţi manipulaţi de diverşi politicieni, care v-au uitat, imediat după alegeri. Doresc să trăiţi în condiţii civilizate, copiii să aibă acces la educaţie, să aveţi locuri de muncă”, a mai precizat edilul Mangaliei. Totodată, s-au distribuit pachetele de la UE, acelor cetăţeni care nu s-au putut deplasa pentru a le ridica.

3 COMENTARII

 1. “Nu doresc să mai fiţi manipulaţi de diverşi politicieni, care v-au uitat, imediat după alegeri. Doresc să trăiţi în condiţii civilizate…”
  da ma?pai despre asta incerc sa vorbesc si eu.am exact un an de zile de cind ma pling pe la toate institutiile sa se faca ceva cu cainii vagabonzi de la mine din cartier.rezultatul??? a big fucking zero.un an de zile eu nu pot dormi noaptea(si nu sunt singurul)din cauza latratului unor javre protejate de o maimuta senila si de nepasarea unei intregi administratii.am semne datorate acestor javre pe toate masinile mele.gheare de caine pe masina aproape noua(23.000 euro dle.primar)tabla indoita datorata urmelor de pietre aruncate de oamenii ce trec prin zona si incearca sa se apere de cele doua javre gemene(dracii negri)nu cred ca am cerut ceva de la administratia locala in acesti 28 ani de cind sunt platitor de taxe si impozite.ma pling acum si o fac degeaba dar,stati linistiti,primaria promite ca nu ne uita.ai uitat dle primar.constructie ridicata ilegal,(omul are pile la primarie)terasa pt.boschetari la juma de metru de bloc si 4 metri de accesul in institutie scolara(gradinita 7)[patronul e ruda cu seful politiei economice]rastel de butelii la juma de metru de blocul meu si 1 metru de masa unde beau si fumeaza boschetarii.sunt curios cine plateste despagubirile in cazul unui eventual incendiu(C3 cade pe jumatate C2 ramine fara geamuri la apartamente si probabil cateva apartamente incendiate)(asta pt.ca primaria nu vrea sa fie partasa la…)
  caldura la iarna(te iert aici ca momentan s-a remediat situatia)
  anveloparea blocurilor(astept sa vina caldura s-o vedem si pe asta)mangalia arata ca un teren de razboi;v-ati agitat sa terminati lucrarea cu gazele si sa inaugurati ce?dar a-ti uitat sa si finisati lucrarea,peste tot santuri si mizerie.mai nou apar gropi in carosabil,sunt f.curios daca se va turna covor asfaltic in oras.toti l-am injurat pe modovean ca a furat comorova si nu mai stiu ce dar am uitat ca a fost SINGURUL care a turnat covor asfaltic in oras si statiuni,covor ce a tinut atita timp.
  decit un primar ce nu face nimic(vezi TUPAC)prefer unul care sa fure sa stinga dar sa-mi dea si mie ceva(un port turistic,niste ANL-uri,sosele,etc…

 2. foarte bun si la obiect punctul de vedere al lui mnemonic!
  as vrea sa stiu cum poate fi contactat domnul primar? are cumva vreo adresa de mail,ceva?

 3. Lasa-ma domnule si cu Iorgus ! Pacat ca nu mai este legea ilicitului, sa-l intrebe de unde are averea colosala (fata de apartamentul cu 2 camere dat de shantierul naval la venire in Mangalia). Si-a impropietarit si rudele, a mai si vandut terenuri care trecuse-ra din proprietatea Mangaliei in proprietatea lui…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.