Primarul Cristian Radu a participat joi, 10 ianuarie, la şedinţa de bilanţ a Detaşamentelor de Jandarmi din Neptun. Cu această ocazie, inspectorul şef al IJJ Constanţa, colonel Costică Cojoc, a înmânat diplome de excelenţă edilului Mangaliei şi directorului RAAPPS, Mitică Popescu. De asemenea, au fost acordate diplome de merit plt. maj. Florin Pricop, plt. Pompiliu Mistodie şi plt. maj. Daniel Lupu. La reuniunea jandarmilor au mai fost prezenţi colonelul Cristian Pocean şi plt. adj. şef Mihai Danciu din cadrul SPP, primarii din 23 August şi Costineşti şi adjunctul comandantului Poliţiei Mangalia, comisar-şef Valentin Mustăţea. În cadrul întrunirii, au fost trecute în revistă cele mai importante activităţi desfăşurate de jandarmi în anul 2012 şi modalităţile de creştere a gradului de eficientizare din timpul misiunilor. Primarul Mangaliei şi-a exprimat dorinţa de a avea în municipiu o trupă de intervenţie rapidă a jandarmilor, care să acţioneze ori de câte ori este necesar.  “Pentru că discutăm de siguranţa cetăţeanului, eu îmi doresc, în calitate de cetăţean, ca prezenţa dumneavoastră în teren să descurajeze orice act care vine în contradicţie cu legea. Este nevoie de o trupă de elită care să îşi desfăşoare activitatea în Mangalia. Am constatat că infracţionalitatea este mai ridicată în unele zone şi perioade ale anului, iar unii dintre cei care încalcă legea vin apoi să ceară ajutoare sociale de la Primărie. Vom lua măsuri pentru îndepărtarea acestor indivizi, printr-o bună colaborare cu Jandarmeria,” a precizat edilul Cristian Radu.

4 COMENTARII

  1. Salut ideea edilului municipiului!zona ,,Topitoria de in,, unde este o mare concentrare de tigani, constituie un pericol permanent…acestia circula cu diverse masini cu probleme (ex.fara lumini), de cele mai multe ori cu viteza mare si fara a da prea mare importanta semnelor de circulatie, dar mai ales FURA…
    Personal am fost victima in doua asemenea cazuri, ultimul in cursul acestei veri..
    Sunt convins ca aceste practici pot fi descurajate si prin patrularea prin acest cartier, la intervale de timp variabile, a politistilor locali, mai ales pe timp de noapte..

  2. fac referire si la carute, care nu opresc la STOP…cu cativa ani in urma un prieten a fost accidentat, este adevarat datorita prezentei lui de spiri, de o caruta condusa de un tip care a spus ulterior ca nu a vazut semnul…dealtfel circula zilnic pe acel traseu..

  3. Nu contest bunele intentii ale primarului Radu. Nu contest (sau mai bine zis, nu pun in discutie) nici meritele celor ce au primit diplome, dar totusi “Diploma de Excelenta” mi se pare cam mult. Mai ales ca d-l Radu este primar de putin timp, iar probleme in municipiu mai sunt multe de rezolvat. Departe de a avea o situatie macar foarte buna, dar pana la “Excelent” e cale lunga. Se pare ca inca nu am scapat de “mentalitatea comunista”;( o demonstreaza si inspectorul de la Judetiana) , cu ocazia sedintei de bilant, imparte “la gramada” cateva diplome si se intoarce “bine merci” la scaunul caldut din biroul sau.
    Primarul Radu putea sa primeasca cel mult felicitari pentru activitatea de pana acum. Pentru diploma de excelenta sa dovedeasca prin realizari in timp ! Sau o avea vre-o realizare de care nu stim noi ?! Daca-i asa, sa ni se spuna si noua. Ii urez succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.