Clubul Interact Mangalia și Trupa Thaliamar vă invită la piesa ”Să taci”, un spectacol caritabil pentru Andrei Marian Nicola

0
643
Casa de Cultură Mangalia se pregătește să devină gazda unui eveniment cultural deosebit, care aduce împreună arta teatrului și generozitatea umană într-un gest frumos de susținere pentru un caz special. Pe data de 10 noiembrie 2023, trupa Thaliamar va prezenta piesa “Să taci”, un spectacol special cu scop caritabil.

Spectacolul, programat să înceapă la ora 18.00, promite să fie o experiență remarcabilă pentru toți cei prezenți, oferind o incursiune în lumea teatrului și a artei interpretative. Cu un preț de bilet accesibil, 15 lei pentru elevi și 25 lei pentru adulți, evenimentul este deschis tuturor celor care doresc să se alăture și să sprijine o cauză nobilă.

Mai mult decât un simplu spectacol de teatru, acest eveniment are un scop profund umanitar. Banii obținuți din vânzarea biletelor vor fi direcționați pentru susținerea lui Andrei Marian Nicola. Andrei a fost mereu un sprijin solid pentru familia sa și pentru prietenii săi, dar acum se confruntă cu o provocare copleșitoare: o tumoare în creier care s-a răspândit în trunchiul cerebral.

Clubul Interact Mangalia și Trupa Thaliamar, condusă de talentata Aura Mircea, s-au unit pentru a aduce speranță și sprijin în viața lui Andrei. Evenimentul este un mod de a arăta solidaritate și compasiune pentru un om care a dăruit atât de mult celor din jur.

Piesa de teatru “Să taci” se bucură de un distribuție remarcabilă, cu tineri precum Selena Hoiss, Călin Batagoi, Sorin Stîngă, Andrei Stoenică, Natalia Opriș, Bianca Cosenco, Teodora Carabageac, Darius Ștreangă, Patricia Plotic și Miron Alex, sub îndrumarea regizoarei Aura Mircea.

Nu ratați această oportunitate de a asista la un spectacol plin de emoție și talent, în timp ce faceți o faptă bună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.