Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța și președinte PMP Constanța, Claudiu Iorga Palaz, în urma articolului apărut în presă, într-un cotidian local, privind ”punerea pe chituci” a unui microbuz nou-nouț, repartizat CSS 1 Constanța, propune pentru rezolvarea problemei privind lipsa șoferului din organigrama instituției amintite, transferul unui șofer profesionist din cadrul Consiliului Județean către această unitate sportivă, ori de câte ori va fi necesar și va fi solicitat în vederea deplasării echipelor sportive.

Este inadmisibil ca o astfel de bijuterie de mașină să ”zacă” în bălării din iunie 2016, iar Ministerul Educației, cel care a făcut investiția, să nu găsească o soluție extrem de simplă.

Nu vreau să cred că în mod intenționat nu se repartizează un post de șofer în organigrama Clubului Sportiv Școlar 1 (beneficiar direct al acestui microbuz), doar pentru simplul fapt de a se apela de câte ori este nevoie la … închirierea unor mașini de la terți.

Nu există nicio scuză din partea Ministerului, că nu ar fi avut cunoștință de acest lucru, de lipsa șoferului, mai ales că această problemă a fost ridicată încă din 2007 de către profesorul Mihail Făgărășan, directorul adjunct al CSS 1, după cum reiese din publicația ”Cuget Liber”.

Voi depune, pentru rezolvarea acestei probleme, un proiect de hotărâre prin care Consiliul Județean să aprobe demararea procedurilor legale pentru a delega un șofer profesionist, care să se deplaseze (să conducă microbuzul) ori de câte ori conducerea CSS 1  va solicita acest lucru către Consiliul Județean, până la reglementarea situației.

Sunt convins că doar tratarea cu superficialitate a organigramei, prin nealocarea unui post de șofer, a dus la o situație de-a dreptul desprinsă din filmele de comedie. Avem un microbuz modern, producție 2016, și nu avem șofer, iar instituția, Clubul Sportiv Școlar nr. 1, închiriază microbuz. RU-ȘI-NI-CĂ!” a precizat Claudiu Palaz

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.