Filimon Constantin ne-a declarat astazi ca si-a depus demisia la prima ora de dimineata, mandatul de viceprimar revenind automat lui Ion Minca. Sedinta de consiliu local de astazi unde 9 din cei 10 consilieri au votat pe Lucian Visa viceprimar dar in lipsa secretarului.

6 COMENTARII

  1. De cand cu demiterea domnului Tusac …se schimba viceprimarii intr-o veselie..ce se intampla fratilor in orasul nostru? ce este aici, sat fara caini? cine le da dreptul consilierilor sa nu se prezinte la sedinte???? Rusine sa le fie tuturor! Au distrus acest oras pentru interesele lor!!! ..nu uitati ca in scurt timp va trebui sa mergem la vot, este momentul sa le aratam ca datorita noua ocupa fel de fel de functii….jos cu ei! Exista si oameni competenti in orasul asta!

  2. Se pare ca, desi isi dorea postul, si-a dat seama ca “palaria” de primar e prea mare pentru el, in contextul asta, al luptei murdare pentru colan. Sacalii astia ar trebui izgoniti cu pietre sau cu oua ! Mai ales Tusac (si oamenii lui) care nu vrea sa priceapa ca nu-l mai vrem.

  3. Surprinzator de cum au revenit “‘mafiotii”,adica oamenii lui Tusac,a reinceput lucrul la izolarea blocurilor,adica vedeti voi,fara Tusac si ai lui nu misca nimic in orasul asta,in conditiile in care banii pentru trotuare si anvelopare s-au platit in avans .Sunt curios sa vad cit timp vor putea furniza caldura?Cred ca 3-4 zile caci se vor termina banii si apoi ce vor face????iarasi comunicate,vrajeli de 2 lei care nu le mai inghite nimeni si vom ajunge in iunie la alegeri…….vor avea o mare surpriza acesti mafioti.Concetateni aveti timp suficient sa va ginditi unde veti pune stampila.Succes.

  4. actualul vicenustiuce,mister visa nu e cel care a votat impotriva cetatenilor la casa de cultura?
    cit tupeu porcesc sa ai dupa ce ai tradat lumea din oras sa vii sa o faci pe nestiutorul.
    doamne cit mi-e de scirba de voi toti,incompetentilor
    MANGALIOTI DE CE VA E FRICA SA SCRIETI CINE SUNTETI CIND VA REFERITI LA ACESTI INCOMPETENTI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.