La ora 13.00 cei 10 consilieri razvratiti s-au adunat la doar cateva ore pentru a tine o alta sedinta CLM pentru a vota debarcarea lui Ion Minca ( revocarea mandatului de viceprimar ) dupa ce au aflat ca Filimon Constantin isi daduse de drept demisia inaintea sedintei lor de la ora 11.30

S-a revotat ca Visa Lucian sa fie viceprimar, cu 10 consilieri inclusiv Visa Lucian fara secretar prezent. Manganu Bogdan a protestat ca mangalia.tv filmeaza in sala si a reamintit ca plingerile penale anterioare nu vor avea succes.

 

5 COMENTARII

  1. HAHAHAHAHHA CURAT-MURDAR ,NE RAD SI CURCILE. NOI TOT FARA CALDURA VOM FI , IAR EI TOT FARA SCRUPULE VOR RAMANE .

  2. Mai, ce se mai bat astia pe ciolan, de fapt cilanul il reprezinta banii nostri.
    Se aduna pe “Gasti”, (ca nici macar de partide sau aliante politice nu mai e vorba) si se demit unii pe altii. Oare noi populatia nu ne-am putea aduna sa-i demitem pe ei ? Cred ca s-ar impune un referendum, sa ne spunem noi parerea, (majoritatea). De fapt in sedinta de duminica, a adus cineva in discutie referendumul, dar a sarit imediat Olan: Nu referendum, ascultatima putin si a “balarit” ceva, numai despre ce ne interesa nu.

  3. VREM REFERENDUM VREM SA DAM JOS GOLANIA SI GOLANII DIN CONSILIUL LOCAL! NE VOR MANCA PADUCHII SI RAIA SI VOM UMPLE SPITALELE CU BOLI DE PLAMANI. ASTIA NU SUNT ALESII NOSTRI. ASTIA-S GASTI DE VAGABONZI, BETIVI SI HULIGANI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.