38 COMENTARII

 1. UN OM CURAT PENTRU UN ORAS CURAT, la propriu si la figurat.
  D-nul Moldovanu Vasile, cu vasta experienta administrativa, de formatie profesionala inginer constructor a fost cunoscut de cetatenii Mangaliei in special din 1991 cand a pus bazele si a dezvoltat Regia de Gospodarire Oraseneasca , Locativa si Drumuri cunoscuta pana in 2003 sub abrevierea de GOLD-RA Mangalia, sub patronajul Consiliului Local Mangalia.
  In toata activitatea sa profesionala a construit, ca director la CARPATI inainte de 1989, director si sef serviciu investitii dezvoltare la GOLD , director la RA Drumuri si Poduri Judetene Constanta.
  Ce a insemnat conceptia promovata si sustinuta de dânsul in privinta administrării unitare a serviciilor publice din oras -gunoi, spatii verzi si parcuri , centrale si retele termice, drumuri, lucrari de intretinere si reparatii la cladiri?
  1. A insemnat locuri de munca pentru mangalioti.
  2. A insemnat asigurarea caldurii si a apei calde in conditii tehnice mult mai vitrege decat acum, cu tehnologie invechita initial , ulterior demarand programe de modernizare a centralelor si retelelor termice.
  3. A insemnat dramuirea banului public, pe bugete mult mai mici decat cele din ultimii 10 ani, sa nu uitam ca dupa revolutie si santierele navale si turismul au fost in decadere, nu reprezentau surse de alimentare a bugetului local. NU A INSTRAINAT BANII DIN IMPOZITELE SI TAXELE CETATENILOR MANGALIEI PRIN LUCRARI SI SERVICII ATRIBUITE FIRMELOR DIN CONSTANTA, GALATI SAU BUCURESTI.
  4.A insemnat intretinerea si largirea spatiilor verzi, a parcurilor si a padurilor -(Comorova si din Jupiter) -se realizase si o pepiniera in acest sens. Intre timp s-au diminuat cum stim cu totii prin vanzari si defrisari sau efectiv prin neingrijire si plantari fara noima. In afara de panselute, floricele si palmieri in ciubere nu prea am vazut -copaci ,garduri vii etc- a se planta.
  5. A insemnat respect si deschidere catre cetatean prin rezolvarea sesizarilor cu promptitudine de catre servicii specializate si cu oameni profesionisti. NU SE ANGAJA SAU PROMOVA PERSONAL PE CRITERII DE RUDENIE SAU DE PARADA A MODEI.
  Pe D-nul MOLDOVANU VASILE l-am cunoscut ca pe un om onest, cu o familie frumoasa, cu o sotie demna si in acelasi timp sociabila, cu trei copii destepti, licentiati si care si-au croit prin merite personale drumul in viata.

 2. UN OM CURAT PENTRU UN ORAS CURAT, la propriu si la figurat.
  Pe d-nul Moldovanu Vasile l-am cunoscut ca un om onest, cu o familie frumoasă, cu o soţie demna si in acelasi timp sociabila, cu trei copii destepti, licentiati si realizati in viată datorită unei educatii solide si a meritelor lor personale. A detinut peste 25 de ani numai functii de conducere si cu toate acestea a avut tăria de a-si păstra corectitudinea, de a rămâne deschis la problemele oamenilor, de a face faţă presiunilor politice sau din partea sefilor ierarhici. Nu are avere deosebită, locuieste intr-un apartament din Mangalia si se mai refugiază vara la gradina sa plina de pomi fructiferi si verdeata.
  D-nul Moldovanu Vasile, cu vastă experienţă administrativă, de formaţie profesională inginer constructor a fost cunoscut de cetatenii Mangaliei in special din 1991 când a pus bazele si a dezvoltat Regia de Gospodarire Orasenească , Locativa si Drumuri – GOLD-RA Mangalia, sub patronajul Consiliului Local Mangalia.
  În toată activitatea sa profesională a avut menirea de a construi, ca director la CARPATI inainte de 1989, director si sef serviciu investitii -dezvoltare la GOLD , director la RA Drumuri si Poduri Judetene Constanta.
  Ce a insemnat conceptia promovată si sustinută de dânsul in privinta administrării unitare a serviciilor publice -gunoi, spatii verzi si parcuri , centrale si retele termice, drumuri, lucrari de intretinere si reparatii la cladiri?
  1.A insemnat locuri de munca pentru cetatenii Mangaliei.
  2.A insemnat asigurarea caldurii si a apei calde in conditii tehnice mult mai vitrege decat acum, cu tehnologie invechita initial , ulterior demarând programe de modernizare a centralelor si retelelor termice.
  3.A insemnat drămuirea banului public, pe bugete mult mai mici decat cele din ultimii 10 ani, sa nu uitam ca dupa revolutie si santierele navale si turismul au fost in decadere, nu reprezentau surse de alimentare a bugetului local. D-NUL MOLDOVANU VASILE NU A INSTRAINAT BANII DIN TAXELE SI IMPOZITELE PLATITE DE CETATENII MANGALIEI ATRIBUIND LUCRĂRI SI SERVICII FIRMELOR DIN CONSTANTA, GALATI, BUCUREŞTI.
  4.A insemnat ingrijirea si extinderea spatiilor verzi, a parcurilor si a pădurilor ( Comorova, din Jupiter si Olimp) aflate in administrarea GOLD. Se creasera in acest sens o pepinieră si o seră de flori. La stadiul actual, dupa cum stim s-au diminuat, in zona spitalului nu mai vezi decat vile, Comorova incepe sa dispara prin defrisari iar parcurile după ce că erau mici s-au ocupat cu tot felul de activitati asa zise sociale si de distractie. Si acestea sunt bune, dar când sunt amplasate pe un teren pe care sa plantezi si sa creezi flora, nu sa o distrugi pe cea existentă.
  5. A insemnat deschidere catre cetatean si rezolvarea sesizarilor sau a cererilor acestora cu promptitudine prin servicii specializate. Se lucra cu personal calificat, NU ANGAJAT DUPA CRITERII POLITICE, DE RUDENIE, DIN INTERESE SAU PUR SI SIMPLU PENTRU PARADA MODEI.
  Acestea sunt câteva aspecte pe care d-nul Moldovanu Vasile le-a promovat, a demonstrat că se poate şi putem crede că si pe viitor le poate realiza. In urma sa altii au distrus ce a construit si mai nou aflăm că tot ei propun acum pentru relansarea Mangaliei o REGIE AUTONOMA cu oameni specialisti si capabili sa lucreze la proiecte pentru finantarea pe fonduri europene si pentru administrarea si dezvoltarea statiunilor. De la cine s-or fi “inspirat”?

 3. Acestea sunt câteva aspecte pe care d-nul Moldovanu Vasile le-a promovat, a demonstrat că se poate şi putem crede că si pe viitor le poate realiza. In urma sa altii au distrus ce a construit si mai nou aflăm că tot ei propun acum pentru relansarea Mangaliei o REGIE AUTONOMA cu oameni specialisti si capabili sa lucreze la proiecte pentru finantarea pe fonduri europene si pentru administrarea si dezvoltarea statiunilor. De la cine s-or fi “inspirat”?

 4. A commentat singur nea Vasile. Nu il bagati in seama ca asa e la batranete o mai iei razna.

 5. Nu a comentat nici singur si nici copii ci un cetatean ce i-a fost subaltern, angajat ca multi altii pe criterii profesionale si cu concurs, care 10 ani a vazut ca este un om integru.

 6. Continuare la raspunsul de mai sus: Sper ca oamenii din Mangalia sa se trezeasca, sa nu se mai injoseasca la a da un vot atat de important numai pe mita electorala care-i fericeste o zi si îi napastuieste cel putin patru ani! Eu il sustin pe omul acesta ptr ca l-am cunoscut, după părerea mea este OK dar in acelasi timp doresc oricărui candidat fara sustineri interlope, fara polite de platit dupa ce va castiga, cu experienta si inteligenta suficiente sa conduca un oras si sa faca fata mafiotilor..SA AJUNGA PRIMARUL MANGALIEI ca nu se mai poate….Pacat ca tinerii sunt atât de dezinteresati si nu numai tinerii….P.S. Este opinia unui om care nu a fost implicat si nu a detinut functie politica, care a crezut si crede ca munca si profesionalismul il ridica pe om si s-a saturat sa plateasca taxe pe care BARONII sa-i dramuiasca cum cred de cuviiinta numai pentru oras NU….

 7. asta iarna cand era ger nu prea te am vazut la casa de cultura sa strigi ca nu ai caldura!!!!huooooooooo!!pupicuristule

 8. Treziti-va oameni buni!Iesiti la vot!Numai asa puteti schimba ceva!Eu il votez pe Moldovanu Vasile pentru ca nu a facut rau la oameni pe unde a fost,si nici averi nu a strans.E un om cu o varsta respectabila,care a realizat ceva in viata si nu este un om al intereselor si al interlopilor.Iorgus a distrus Mangalia cat a fost primar,Tusac si-a batut joc de noi,lasandu-ne ca in comunism fara apa calda si caldura,iar Radu Cristian ar trebui sa ne explice cum a facut banii pe care ii arunca in campanie,si cum are de gand sa-i dea inapoi dupa alegeri…VENITI LA VOT!SALVATI MANGALIA!VASILE MOLDOVANU PRIMAR!!!

 9. IARTA-MA,POTI REALIZA CE A REALIZAT DOMNUL MOLDOVANU PENTRU MANGALIA IN ATATIA ANI?NU AI,,BATRAN,,SA-TI CAUTI,AI DE INVATAT MULTE,,,,,DOCUMTEAZA-TE,APOI COMNTEAZA…BAFTA!

 10. de ce spun toata lumea ca este curat
  “ilicitul” daca s-ar repecta ar face ani de puscarie ,cit bani a luat spaga omul acesta te sperii.
  parvenit ca iorgus si tusac in mangalia , tov. vasile moldovan muritor de foame la Carpati Neptun a venit ca deobicei ca orce nesimtit in fata .
  bani furati prin viderea aprtamentelor prin CEC-1995
  bani furati prin viderea terenului unde a fost fostul C.A.P -mangalia
  bani furati prin falimentarea GOLD-ului
  sunt multe de spus – dar daca va uitati la poza va deati seama ce om este
  s-a tinut in zona politicului ca sa-si apere spatele
  va spun ca nu avea ce sa manance – ca iorgus ca statea in preajma cantinei de la podul vechi ca sa ia pranzul (1992)

 11. MACHE , CE RAHAT MANANCI CA SA O SPUN DIRECT!!!!
  Adica Moldovanu a furat CEC-ul?
  terenul de la fostul CAP-adica magaziile si atelierele GOLDU-LUI nu l-a vandut el ci cei de dupa el, care l-au si indepartat ptr ca se opunea faramitarii si vinderii GOLD-ULUI.
  In 1992 era director la GOLD si nici pe departe muritor de foame, orice director de Regie avea salariu sa traiasca mai mult decat decent.
  Iar de falimetat GOLD-ul sa fii mata sanatos, in 2000 cand l-au mazilit regia avea profit , era intreaga, cu ateliere si dotari, ca doar de aceea in 2003 au venit vulturii s-o cioparteasca!!!!!

 12. anoymous – moldovene ; nea Mache are dreptate ,tu de unde sa stii,daca ai stat in dosul lui modovon .,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 13. Mache cred ca ai multe frustari,poate ai avut o copilarie nefericita!De acuzat poate oricine din spatele tastaturii.Curajos mai esti…Cred ca esti in tabara lui iorgus sau tusac si va e frica sa nu pierdeti ciolanul si sa iasa Vasile Moldovanu primar!Eu vreau altceva pt Mangalia,pe iorgus si tusac i-am vazut la treaba si mi-a ajuns!Moldovanu Vasile Primar!

 14. Pare a fi ok omul asta desi nu l-am cunoscut si nici nu prea am auzit de el… Sincer fata de Iorgus Tusac sa nu zic de Radu imi pare mult mai ok… nu stiu cate sanse are, da eu cred ca-l votez .. mai e pana la alegeri, poate-mi schimb parerea

 15. Acest domn nu este nici el, prea departe de ceilalti trei. A condus vestitul si raposatul Gold unde se cunoaste cate si mai cate nuse faceau….

 16. Mai concret, ce se faceau? Se dadeau terenuri si spatii la clanuri mafiote? se angajau firme din alte orase sa manance bugetul primariei, adica taxele si impozitele noastre? De caldura si apa calda ce sa mai zic, ca aveau utilaje si tehnologie veche si tot nu se oprea furnizarea in toiul iernii iar preturile nu erau asa umflate, munceau oameni din Mangalia, FARA PATRONI si DIRECTORI CARE SA-SI UMFLE BUZUNARELE lor SI PE ALE PRIMARILOR.
  Erau peste 600 de oameni din Mangalia care munceau si luau un salariu de la GOLD, nu ca acum , la CALLATIS THERM se dau afara lucratori cu peste 10-15 ani vechime ptr ca au pus mana pe termoficarea orasului niste mafioti incompetenti , nu ca acum de tiganii cersesesc din poarta in poarta sau fura ce apuca ca sa traiasca in loc sa aiba o paine asigurata prin munca.-la GOLD munceau la maturat stradal, gunoi, spatii verzi.

 17. un om deosebit.respectuos,isi asculta oamenii,apreciaza munca si loialitatea. un om cu mainile curate,nu a facut avere ca altii,dupa cum se vede.nu are mertane,vile si alte proprietati ca altii.campania si-o face ajutat de familie,fara spaga,fara a cumpara voturi,cum fac altii.daca lumea crede k cel care face spectacole,da mese si excursii este bun de primar,atunci ne meritam soarta.de unde are acel om atatia bani,si oara tot ce cheltuie nu trebuie recuperat dupa castigarea primariei.si de unde,de la prostii care l-au votat.
  eu votez,Vasile Moldovanu,cel mai pregatit din toate punctele de vedere pentru functia de primar.
  Sigur nu voi regreta!

 18. trebuie sa ne trezim,pana nu e prea tarziu.toti primarii de pana acum au facut ce au vrut cu mangalia.au desfintat Goldul….trebuie sa luam atitudine.avem nevoie de un lider cu coloana vertebrala,cinstit si in primul rand cu experienta.eu aleg Vasile Moldovanu,el este omul pe care il cautam.am lucrat cu dansul si este un om deosebit,un lider innascut.
  VOTEZ Vasile Moldovanu!

 19. TREZITI-VA OAMENI BUNI!VOTATI MOLDOVANU DE Si SCAPATI MANGALIA DE TUSAC,IORGUS SI RADU!!!

 20. un om integru.cinstit,onest,drept cu coloana vertebrala.asta e Vasile Moldovanu pe care il cunosc.de acest om are nevoie mangalia.nu hotii de iorgus,Tusac sau Radu Cristian!TREZITI-VA SI MERGETI LA VOT!doar noi putem schimba ceva.jos coruptia!

 21. oare cum sta omul asta intr-un sondaj real? vad ca si-a tot pus bannere, si isi face campanie. eu personal l-as sustine, dar ma gandesc pe de o parte ca daca toti ar gandi ca mine si ar zice ca n-are sanse si nu l-ar vota pe ideea asta, atunci sigur nu ar avea. dar daca chiar are si chiar o sa iasa primar? nu cred ca merita sa-mi irosesc votul pe altcineva… astept totusi un sondaj, desi unicul sondaj real e votul. of, cine stie cum a fi acum cu un singur tur..

 22. DACA, PARCA… gata, ajunge cat au acumulat ca si-au imbogatit rudele de gradul unu,doi , urmeaza rudele 3,4 etc , ALTII LA RAND, cate putin fiecare sa se mai ridice nivelul de trai in general nu numai pentru o gasca!!!

 23. Asa ma gandeam si eu, ca n-am nici un chef sa nu votez si sa-mi las votul altuia! Eu mai stiu cate ceva despre el si mai stiu ca imaginea i-au stricat-o si unii subalterni!

 24. In afara de acuzele constante intre cei 3 candidati care au investit miliarde in campanie, nu vad nimic interesant in campania asta electorala. Interesant este ca datorita faptului ca probabil nu a furat, Moldovanu spre exemplu nu are bani de aruncat in campanie si automat nu e la fel de popular ca hotii aia, si totusi are sanse reale pentru ca il cunosc multi si stiu ce fel de om e. Traim intr-o Romanie de rahat in care sunt apreciati oamenii care fura si care sunt smecheri. Pacat, asa incet-incet ne ducem dracu cum se zice pentru ca fiecare suntem indolenti si ne complacem in situatia ridicola in care am ajuns… Daca nu iese Moldovanu nu cred ca mai raman in dezastrul asta de oras in care nu poti face nimic decat daca esti in gasca mafiotilor.

 25. Felicitari pentru emisiunea de aseara… Ati dovedit ca meritati sa fiti primar, si sunt sigura ca nu numai pe mine m-ati convins! Nehotaratii si oamenii cu capul pe umeri vor vota Vasile Moldovanu!

 26. Cautati pe youtube Alternativa Mangaliei Vasile Moldovanu si o sa gasiti singura emisiune tv in care a fost prezent in aceasta campanie. Daca nu va va convinge, va meritati soarta de slugarnici ai gastilor mafiote si de umiliti si amenintati in continuare. Alegeti ALTERNATIVA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.