Dorim sa stim ce cunosc si ce impresie au cetatenii  despre cei care le cer votul pe data de 10 iunie 2012, pentru scaunul de primar al Municipiului Mangalia.

 

7 COMENTARII

 1. Un așa zis investigator constanțean(care locuiește la Năvodari) și care este responsabil de toate prostiile scoase în campania din 2008 despre Iorguș.Acum ,daca ar fi corect, ar trebui să rectifice și să spună cine l-a plătit pentru acele articole . Cu minciuni nu mai merge!

 2. minciuni,adevaruri, numai asa s-a reusit oprirea ,,cruciadei”drujbelor la COMOROVA.altfel ,,PARCUL “de la neptun era plin de vile acum.mai asteptam si ……turisti !

 3. Nu neaga nimeni ca nu o fi bun de reporter copilul , dar el vrea primar frate. Ce dracu chiar asa nu se poate.

 4. Pe ce dată şi-a făcut buletin de Mangalia ?
  La investigaţii pare bun. Plată pentru articole ia de la oricine dă, ideologie, năzuinţe politice…uniformizare totală. Aşaceva nu pot vota.

 5. Tupeu maxim la alegerile de anull asta!! candidati care nu au locuit efectiv vreodata in Mangalia, isi fac aparitia candidand la primaria Mangalia! dar chiar nu isi mai vad de lungul nasului?? sau a mai ramas nitel ciolan de ros si pt outsideri?

 6. Omu’ e citit,e incisiv,e si cinic,cinic in sensul originar al termenului.
  Ar fi altceva.Un “ghimpe” pentru smecherii locului.

 7. E cea mai buna oferta electorala. Ceilalti…numai ipocriti si mincinosi, prefacuti…merg cu “cioara vopsita” prin oras…Eu cu el votez! E tanar, serios, perseverent…Despica firul in mii de parti….va reusi cu siguranta sa gaseasca solutii pentru Mangalia. El ne-a aratat vinovatii de atata timp…Se vede ca pune suflet, bravo lui!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.