6 COMENTARII

  1. Sosele inguste, fara posibilitate de largire, numarul de masini in continua crestere,nu doar in timpul sezonului estival, nesimtirea multora dintre soferi. As vrea sa stiu cate amenzi au dat cei de la rutiera Mangalia pentru stationare si parcare neregulamentara.

  2. Daca ar fi si stopul ala aprins ar fi dezastru….
    Vina e insa in mare parte a politiei pentru ca in centru sunt masini parcate total aiurea care obstructioneaza circulatia….
    In loc astia de la rutiera sa fie non stop calare pe ei sa ii arda la buzunar,

  3. Asa e…masini parcare aiurea, drumu se ingusta, toate masinile trebuie sa intre pe 1banda…si uite asa nebuneala in trafic. Ce sa mai zic de la BCR – Posta Veche ??? :)) Politia Rutiera sau Locala e de forma … consuma benzina degeaba in loc sa dea amenzi celor care parcheaza in locuri interzise, sa nu mai zic ca unii le lasa chiar si dea latul-lasand spatele masini mult pe banda de circulatie ramasa si trebuie sa o iei pe contra sens ca sa poti trece (eu am patito).
    In fine…ei se fac sa muncesc, noi ne facem nervi.

  4. Problema principala este la Peco Petrom de la Sens. Acolo trebuie sa fie un politist toata ziua pentru a avea grija sa nu se blocheze traficul. Zilele trecute era asa de blocata soseaua incat o masina Smurd a trebuit sa ocoleasca prin peco pentru a trece.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.