In perioada 12-20 iulie 2013, Primaria Municipiului Mangalia si ASM Callatis MG in colaborare cu Federatia Romana de Box organizeaza in Mangalia finalele Campionatului National de box feminin, la junioare, tineret si senioare. Locul de desfasurare al evenimentului este scena plutitoare amenajata in bazinul portuar Mangalia ( folosita de catre organizatorii Festivalului Callatis ). Si-au anuntat prezenta un numar de aproximativ 150 de sportive si antrenori, precum si membrii ai Biroului Federal ai FRB. Programul de desfasurare este urmatorul:

  • 12-13 iulie, orele 18:30-21:30 – gale eliminatorii la junioare si tineret
  • 14 iulie, orele 18:30-21:30 – finalele la junioare si tineret
  • 15 iulie – zi libera
  • 16-19 iulie, orele 18:30-21:30 – gale eliminatorii la senioare
  • 20 iulie, orele 11:00-14:00 – finalele la senioare

   Finalele vor fi transmise in direct de postul de televiziune DigiSport TV. Acest eveniment reprezinta ultimul criteriu de selectie pentru lotul national olimpic de box in vederea participarii la mai multe turnee internationale.

    “Este o onoare pentru Mangalia sa organizeze o asemenea competitie, avand in vedere valoarea sportivelor participante la acest turneu. Exista o stransa colaborare intre ASM Callatis MG si Lotul National de Box feminin, care sub indrumarea antrenorului federal Lacatasu Adrian efectueaza in mod regulat stagii de pregatire in orasul nostru. Iata ca dupa disciplinele sportive lupte, arte martiale, tenis de camp, tenis de masa, si boxul a ales orasul nostru ca loc de desfasurare a unui turneu final.” ne-a declarat Lucian Luca, presedinte al Asociatiei Sportive Municipale Callatis MG.

    Pe aceasta cale, autoritatile locale ale Municipiului Mangalia si conducerea Federatiei Romane de Box invita atat locuitorii orasului, cat si turistii aflati in aceasta perioada pe litoralul romanesc la spectacolul oferit de pugilistele participante la acest eveniment.

COMUNICAT DE PRESA ASM Callatis MG

3 COMENTARII

  1. anul trecut am fost la mangalia la campionat iar anul acesta doresc sa ma aflu din nou in tribune mai ales ca verisoara mea boxeaza felicitari organizatorilor si mult succes participantelor

  2. FELICITARI ORGANIZATORILOR AN REST NO COMENT;FELICITARI FETELOR CARE ATI PRESTAT UN SPECTACOL PE CINSTE.PACAT DE INCIDENTELE CE SAU ANTAMPLAT CHIAR LA NIVELE MARI.AR FI BINE SA SE OCUPE DE CEVA MAI SERIOS PENTRU BINELE BOXULUI ROMANESC SI SA IASA CEI MAI BUNI SA NE REPREZINTE TARA SI SA NU SE UMBLE CU INTIMIDARI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.