Callatis Therm

Callatis Therm SA, firma care a ţinut în ger Mangalia în iarna de pomină din 2011- 2012, nu vrea să renunţe la pretenţiile sale financiare şi pace. Societatea controlată acum de două „săgeţi” din Constanţa a dat în judecată Primăria şi Consiliul Local Mangalia, într-un dosar înregistrat la Tribunalul Constanţa în ultimele zile ale anului 2017, scrie replicaonline.ro.

Administratorele fantomă de la Callatis Therm

Callatis Therm SA, fosta Rominservices Therm SA, are ca domeniu de activitate furnizarea de abur şi aer condiţionat, dar nu mai prestează, practic, nici un serviciu de câţiva ani. Firma care furniza agent termic în Mangalia a raportat pentru 2016 o cifră de afaceri 0 şi pierderi de 226.943 lei, cu doi angajaţi, dar şi datorii de 5.827.350 lei. În iunie 2011, Callatis Therm SA avea ca acţionari C&C Wealth Management SRL, preluată de Nikitas Adrian Simion şi Marius Zăgăneanu de la Cătălin Ciupercă, finul fostului primar PSD Mihai Tusac, Intertherm SRL, controlată de Gheorghe Verioti şi Consiliul Local Mangalia.

În decembrie 2012, Nikitas Adrian Simion este înlăturat de la conducerea Callatis Therm, acţionarii numindu-le administratore pe necunoscutele Silvia Vineş, care este şi director general, alături de contabila Monica Eugenia Limban, ambele din Constanţa. În prezent, Callatis Therm funcţionează cu mandatele de administratori expirate.

Citeste continuarea AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.