În perioada 7-26 mai 2019, Asociația 11even, cu sprijinul Kaufland România, va desfășura cea de-a doua ediție a proiectului “Bucurie în Mișcare Mamaia Nord”, un spațiu dedicat educației prin mișcare. Programul este gratuit și se adresează copiiilor cu vârste între 6 și 13 ani din Constanța și Năvodari. Activitățile vor avea loc în cortul estival Kaufland, aflat pe Bulevardul Mamaia Nord, în vecinătatea Phoenicia Resort.

„Aducem Bucurie în Mișcare în cortul Kaufland din Mamaia Nord pentru al doilea an consecutiv și sperăm să devină o tradiție la malul Mării Negre. Mișcarea este esențială pentru o dezvoltare armonioasă, așa că așteptăm copiii de toate vârstele să participe și să descopere cât de distractiv este un stil de viață sănătos și activ.”, a declarat Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România.

Anul acesta în program sunt înscriși aproape 5000 de copii, cu vârsta cuprinsă între 6-13 ani, proveniți de la 16 școli din Constanța și Năvodari. Peste 60 de cadre didactice de la aceste unități de învățământ sunt implicate în proiect, iar la cortul Bucurie în Mișcare din Mamaia Nord copiii vor fi asistați de 30 de voluntari.

În cadrul Bucurie în Mișcare Mamaia Nord vor fi implementate 4 zone, corespunzătoare unor valori pe care participanții și le vor însuși prin participarea la diverse activități sportive. Prin activitățile implementate, copiii vor învăța despre ambiție, curaj, prietenie și respect. Totodată, va fi integrat un spațiu special în cadrul căruia copiii vor putea să-și testeze talentul pentru diverse sporturi, prin metoda Sport Analytik.

Ce este Sport Analytik?

Pentru prima oară în România, una dintre cele mai eficiente metode internaționale ce dau posibilitatea de a testa talentul și înclinația copiilor către anumite sporturi va fi aplicată în cadrul Bucurie în Mișcare Mamaia Nord. Participanții vor trece prin 5 probe sportive simple, iar rezultatele obținute sunt inserate într-o aplicație care generează un raport sportiv personalizat.

Care este programul?

În timpul săptămânii (luni-vineri) programul va fi dedicat claselor înscrise din cele 16 școli din Constanța și Năvodari.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii pun la dispoziție 2 autocare pentru transportul gratuit al copiilor de la școală până la locație și retur, în baza un program prestabilit. În weekend, spațiul este deschis publicului larg, familiilor interesate să-și petreacă timpul alături de copiii lor într-un spațiu inedit, păstrându-se restricția de vârstă pentru activități.

Informații suplimentare despre proiect: http://bit.ly/2VhKJMq

La finalul proiectului Bucurie în Mișcare Mamaia Nord din acest an, organizatorii proiectului – Asociația 11even, alături de Kaufland România și Primăria Municipiului Constanța, organizează pentru prima oară Festivalul Bucurie în Mișcare Constanța. Acesta va avea loc în perioada 1-2 iunie, între orele 10-19, în Piața Ovidiu. Astfel, Constanța se alătură altor 12 orașe care găzduiesc anul acesta festivaluri Bucurie în Mișcare.

Detalii suplimentare despre festival pot fi găsite aici: https://www.facebook.com/events/318145642182505/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.