În urma anunțului măsurilor de relaxare legate de COVID-19 făcut de autoritatile statului, echipa organizatorică a Bucharest OnTrack Fest a finalizat forma de desfășurare a evenimentului pentru 2020.

Bucharest OnTrack Fest se va desfasura într-o formulă nouă, adaptată necesităților asigurării măsurilor de siguranță a participanților și fără spectatori. Așadar, partea competițională va avea loc sâmbătă 11 iulie la gazda tradiționala – Academia Titi Aur – fără spectator, iar ceremonia de premiere va avea loc duminică 12 iulie, la un cocktail în aer liber într-o locație din București care va fi comunicată.

Am avut mari emoții dacă va fi sau nu posibil să desfășurăm și în acest an festivalul automobilistic mult așteptat, de aceea echipa noastră pregătise mai multe scenarii cu variante de desfășurare a evenimentului. Până la urmă formatul pentru care am optat dă posibilitatea, chiar și celor din zonele îndepărtate ale țării care doresc să participe, să fie prezenți la partea competițională, iar duminică, după cocktail și ceremonia de premiere să aibă posibilitatea de a se întoarce acasă în siguranță”, a declarat organizatorul evenimentului, Georgios Ladopoulos.

Noutățile acestui an sunt  introducerea categoriei dedicată mașinilor electrice și hibride precum și extinderea categoriei „Experti” la mașini moderne, fie ele de raliu, circuit, coastă, monoposturi sau prototipuri.

Aceste noutăți dau posibilitatea și altor categorii de pasionați să participe la Bucharest OnTrack Fest care acum acoperă practic tot ceeea ce înseamnă automobilism și motociclism din Romania, fiind cel mai complex festival din țară.

Categoriile la care se pot înscrie concurenții sunt: Moto, Off-Road, Classic, Sport, Youngtimer, Electrice și Experti.

De remarcat este faptul că la această competiție nu se merge contra cronometru, concurentii având ca obiectiv menținerea unei viteze constante la fiecare tur de pistă.

Din păcate, anul acesta, Bucharest OnTrack Fest nu va putea permite acceul spectatorilor însă căutăm o soluție pentru a rezolva și acest inconvenient.

Participarea la Festival este posibilă doar prin înscriere online accesând link-ul:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdo_nq8VuqcGoQZ48kvAVeqV0iz6TswruVt3xGldrYhwkJLtg/viewform

De asemenea, urmând procedura de înscriere, puteți descărca și Regulamentul General care conține toate informațiile necesare.

Festivalul este deschis tuturor pasionaților de automobilism însă nu numai competiția este importanta ci și posibilitatea de socializare cu oameni care împărtășesc aceleași pasiuni.

Prin urmare, duminica, în locația unde se desfășoară cocktailul și ceremonia de premiere, vor avea loc mai multe evenimente paralele cum ar fi o expoziție de pictură tematica a artiștilor pasionați de automobile precum și o prezentare de vinuri.

Pentru alte informații vă puteti adresa organizatorului la adresa de mail:  office@justclassics.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.