Conform Replica de Constanta, premierul Emil Boc a declarat în cadrul videoconferinţei cu prefecţii de miercuri că a deblocat de urgenţă bani pentru sudul litoralului, însă a transmis mangalioţilor că problema trebuia rezolvată de autoritatea locală pe care a catalogat-o ca fiind incompetentă. Deputaţii PDL Zanfir Iorguş şi Constantin Chirilă, cât şi senatorul PSD Nicolae Moga au intervenit la premierul Emil Boc pentru repartizarea unor sume de bani din rezerva statului în vederea rezolvării problemei căldurii din Mangalia.

Concluzia este ca firma Callatis Therm va primi din nou bani. Vedem ce va primi populatia.

7 COMENTARII

  1. Populatia va primi,ce a primit si pana acum,PROMISIUNI din ambele parti.E doar o parere umila si personala-vom vedea si realitatea cat de curand.

  2. Domnul Filimon sa isi de-a demisia,nu poate face nimic.sai lase pe alti poate or rezolva ceva,iar daca da peste-o saptamana caldura sa dea pentru ei ,ne-am saturat de atatea minciuni,am aparatamenutl distrus curg pereti plin de igrasie.familia bolnava,si sunt toti cetateni in situatia asta nu numai eu.Santem bataia lor de joc

  3. pana se rezolva problema caldurii termice de la Callatis therm…vin caldurile, trece iarna cu frigul. A trecut aproape 1luna de friguri si nu s-a rezolvat nimic concret sau faptic…mai trece 1luna pana se gaseste solutia iesirii din impas si trece gerul iar afara o sa fie temperaturi cu plus. Si uite asa, mangaliotii inving cu stoicism iarna, cum poate fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.