Deja de ceva vreme unul dintre candidatii la scaunul de primar al municipiului Mangalia a inceput sa infunde cutiile postale cu pliante care adunate fac o mica avere mai ales pe criza asta. Uite asa crede domnul candidat, fost sef la Garda Financiara, ca poate atrage amaratul de cetatean care tocmai a iesit din inghet si acum se trezeste cu multe milioane la facturile de intretinere si energie electrica. Fluturasi si pliante doreste omul acum sa vada ? La cererea cetatenilor am mers sa vedem cutiile postale ce contin celebrele pliante. Vedem ca “legea” nu se aplica la unele persoane si putem trage concluziile foarte usor despre cum crede acest candidat ca va putea aplica legea fata de alte persoane, dat fiind ca nu o respecta chiar el.

 

10 COMENTARII

 1. ati citit macar legea? Nu interzice nimeni sa pui pliante sau sa le distribui. Mai cititi si voi si dupa aceea comentati.

 2. Pliantele sunt problema Mangaliei? ce draq …mangalia este un oras plin de probleme mult mai importante decat acele pliante

 3. da,in campania electorala nu-ti interzice nimeni nici sa pui nici sa distribui pliante , cum spui tu, dar inca NU suntem stimabile in campanie. I n plus d-nul radu in pliante a folosit pt, anumite cuvinte cheie altfel de caractere , dar nici nu este de mirare caci si la cernavoda PNL-ul a furat startul la campanie…Dar , cum spune o vorba pe la noi-CEI DIN URMA VOR FI CEI DINTAI!!!

 4. dupa cum se poate vedea MANGALIA TV chiar semnaleaza absolut toate problemele orasului si uneori chiar se implica spre deosebire de noi si alesii nostrii.BRAVO LOR!!!

 5. ce este rau in asta !?? nu inteleg? omul acesta poate vre sa schimbe in bine orasul Mangalia ! Numai sa criticati stiti.

 6. “@ anonimus” ! Sunt unul dintre comentatori si pentru ca ne trimiti sa citim legea, nu pot sa nu te intreb : Tu ce lege ai citit, stimabile ?!?
  Guvernul Romaniei a dat o hotarare in data de 13 Martie 2012, prin care hotaraste :
  -Data scrutinului pentru alegerile locale este 10 iunie.
  -intentiile de a candida si semnele electorale se depun la BEC pana la 10 aprilie.
  -Candidaturile se depun pana pe 1 mai.
  -Campania electorala incepe pe 11 mai, adica cu 30 zile inainte de scrutin.

  Dupa cumse stie, orice activitate cu caracter electoral desfasurata inainte de aceasta data, este ilegala, deci considerata infractiune.
  Restul, cu fluturasi, pliante, si alte materiale care costa, dar si murdaresc orasul, tin mai mult de de moralitate .

 7. Stimabile Decebal!Atat timp cat nu scrie nicaieri cuvantul “votati ” nu e campanie electorala. Asa ca mai documenteaza-te…….

 8. dragii mei,draga redactie,am marea rugaminte sa postati pana la alegerile locale melodia lui VICTOR SOCACIU-MAMA LOR….este ceva care ,cel putin,noua mangaliotilor,se potriveste ca o manusa! Va multumesc anticipat! Adrian

 9. Stimabile “anonimus” ! Tu de “campanie electorala mascata” ai auzit ? Este in genul publicitatii mascate, care se sanctioneaza.
  In cazul de fata nici mascata nu e. Atata timp cat pe afisele expuse scrie : “Un profesionist la primarie” si “Radu Cristian primar”, doar nu pretinzi ca face reclama la castraveti sau stevie, ca tot a venit primavara ?! Hai sa fim seriosi.

  Si pentru “Mangaliotul”;
  Nu nu sunt urmasul lui Traian Basescu ! Din partea mea sa se duca dracului clovnul asta cu apucaturi de dictator “neo-comunisto-fasciste”.
  Imi place sa cred ca sunt urmasul “Dacilor liberi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.