Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în municipiul Tulcea un autoturism marca Mercedes – Benz care era căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Grecia şi era condus de un cetăţean român.

DSC_0022 În data de 01.06.2015, în jurul orei 18.20, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial P.F. Tulcea au desfăşurat în zona de competenţă o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate, în urma căreia au identificat un autoturism marca Mercedes-Benz model A 150 cu numere de Grecia, care era căutat, în vederea confiscării, de către autorităţile elene din data de 11.05.2012.

Proprietarul autoturismului, cetăţeanul român C.A.M. MAGDALENA, în vârstă de 35 de ani, domiciliată în municipiul Constanţa, a declarat că a achiziţionat autoturismul în anul 2008 fără a cunoaşte faptul că acesta era căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Grecia.

Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul, evaluat la aproximativ 15.000 de euro, la sediul S.T.P.F. Tulcea în vederea continuării cercetărilor şi au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 270, alin. 1 din Noul Cod Penal.

DSC_0026

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.