Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat pe raza municipiului Mangalia un autoturism de lux  marca Audi Q5 care figura ca fiind furat  din Italia.

În data de 13.12.2012, în jurul orei 19.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au acţionat în baza unei informaţii primite de la reprezentanţii Punctului de Contact Oradea pentru depistarea unui autoturism marca Audi Q5 care figura ca fiind furat din Italia din data de 13.12.2012. Echipa operativă constituită a identificat autoturismul în cauză parcat pe o stradă din municipiul Mangalia.

Verificările au stabilit faptul că autoturismul a fost adus în România în data de 09.12.2012 de cetăţeanul român D.T. în vârstă de 29 ani domiciliat în judeţul Constanţa, fiindu-i încredinţat de un cetăţean italian.

Cetăţeanul român mai sus menţionat a încredinţat ulterior autoturismul unei cunoştinţe, O.R. în vârstă de 34 ani domiciliat în municipiul Mangalia. Ambii cetăţeni români au declarat că nu au cunoscut faptul că autoturismul figura ca fiind furat. Autoturismul evaluat la aproximativ 200.000 lei a fost ridicat în vederea indisponibilizării. În cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 26 raportat la art. 208 Cod Penal.

2 COMENTARII

  1. Autoturism încredinţat, adus şi iar încrdinţat.
    De ce se evită folosirea cuvintelor care reflectă adevărul ?
    Suntem copii, ne ascundem după deget ?
    Maşina a fost cumpărată pe doi lei, dată furată după ce a fost scoasă din Italia, 2-3 proprietari schimbă maşia, italianul cere asigurarea şi cu siguranţă ai noştri nu sunt la prima figură de acest fel. De data asta nu le-a ieşit …treaba cu ulciorul dus de prea multe ori la apă.

  2. antrebatil pe Nistor de la politia de frontiera cum se face el stie mai bine e mana an mana cu cei care fac deastea finul lui se ocupa cu asa ceva

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.