Cetatenii din Mangalia primesc mesaje false SMS in care se tot anunta ca aproape toti candidatii la functia de primar au renuntat si-l sustin pe Zanfir Iorgus. Cata disperare ar trebui sa fie sa ai nevoie de asa tactici pentru a mai castiga voturi? Prima victima a SMS-urilor a fost Cotlet Marios-Thiera, candidat independent cu un procent mult sub primele trei locuri.  Imediat la cateva ore au urmat SMS-urile in masa pentru denigrarea candidatului Cristian Radu, cel care se bate de la egal cel putin cu Iorgus Zanfir si Tusac Mihai Claudiu. Din auzite, se pare ca vor continua manipularile cu SMS-urile false si la adresa altor candidati.

15 COMENTARII

  1. Si tusac este in plina campanie electorala, pe b-dul Callatis… asta-i Mangalia, legi exista dar nu are cine sa le puna in practica…

  2. Si eu am primit azi sms-uri pe tel, cum ar fi : Ca Radu renunta si sa vot pe Iorgus, etc… Se pare ca Radu are sanse mari daca restu trimit sms-uri de genul ca sa descrediteze pe Radu.
    Nu ca as fi fan unuia dintre cei 11candidati…dar astfel de campanii murdare imi provoaca “greata” ( te face sa te mai gandesti inca o data pe cine sa votezi ca primar).

  3. Daaa, si ciocolata invelea staniolul in marmota….sau viceversa? Radu Cristian primar iar restul dincolo de zidurile Portii Albe.

  4. sunt disperati !daca radu castiga s-au kkt pe ei!eu ii dau votul fara nici o ezitare!sper doar ca v-a reusu sa faca ceva ordine prin satul nostru candva o mandrie de oras!

  5. de ce sunt obligat sa particip la referendum? e legal sa semnam aceeasi lista si ptr vot si ptr referendum?

  6. DACA RADU NU CASTIGA INSEAMNA CA S A FURAT LA GREU SI VOM MAI FI 4 ANI SUB IMMPERIUL GALATIULUI

  7. niste minciuni gogonate facute de nasu si finu,ca doar ciolanu e mare trebuie sa-l imparta si ei ..nuu???

  8. ce atata asteptati sa iasa ba unu ba altu….noi oricum degeaba votam ca oricum magariile tot se fac…dupa mine sa iasa ori iorgus ori radu desi de radu nu stim nimic si chiar nu ar trebui sa ne incredem intr-un necunoscut iar…asa sa facut si cu tusac…nu repetati greseala…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.