Au ieșit să se ”relaxeze”…au devenit agitați când au văzut jandarmii

0
224

Jandarmii constănțeni au surprins în zona Anda și Tomis III, două persoane care aveau asupra lor nouă folii de aluminiu  cu  fragmente vegetale de culoare verde și un plic autosigilant cu substanță de culoare albă, cu miros înţepător.

Luni și marți, 12 și 13 aprilie a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanţa au desfășurat acțiuni punctuale în zona Anda și Tomis III din Constanța, unde au surprins două persoane care-şi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri). La vederea echipajului, tinerii au început să se agite, au aruncat pe jos ţigaretele și au mărit ritmul de mers. Au fost somați, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar. Asupra lor, jandarmii au mai găsit nouă folii de aluminiu  cu  fragmente vegetale de culoare verde, un plic autosigilant cu substanță de culoare albă, cu miros înţepător și două țigarete(joint-uri). Cei doi tineri, de 19 și 25 ani, au declarat că sunt consumatori de multă vreme.

Foliile de aluminiu cu fragmentele vegetale, pliculețul autosigilant  şi ţigaretele găsite asupra lor vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.