Jandarmii au surprins în Vama Veche două persoane care aveau asupra lor joint-uri, un grinder metalic în interiorul caruia se aflau fragmente vegetale, un flacon cilindric şi un plic autosigilant ce conţinea fragmente vegetale de culoare verde sub forma de muguri, două plicuri autosigilante şi o folie de plastic ce conţinea praf de culoare albă, un plic autosigilant cu o pulbere albă sub forma de cristale, două bucaţi de hartie împăturită în interiorul cărora era o substanţă solidă de culoare maro şi o pipă metalică.

Astăzi dimineaţă, ora 00.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se afla în misiune de menţinere şi asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Vama Veche, a observat în apropierea unui local, doi tineri agitaţi care la vederea jandarmilor au aruncat pe jos ţigaretele(joint-urile),  au făcut la stanga-mprejur şi au mărit ritmul de mers. Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bagajelor.  Asupra acestora şi în bagaje,  jandarmii au mai găsit un grinder metalic în interiorul caruia se aflau fragmente vegetale, un flacon cilindric şi un plic autosigilant ce conţinea fragmente vegetale de culoare verde sub forma de muguri, două plicuri autosigilante şi o folie de plastic ce conţinea praf de culoare albă, un plic autosigilant cu o pulbere albă sub forma de cristale, două bucaţi de hartie împăturită în interiorul cărora era o substanţă solidă de culoare maro şi o pipă metalică.  Cei în cauză, V.B. de 24 ani şi L.S. de 30 ani, au declarat că substanţele sunt halucinogene, pentru consumul personal.

Grinderul, cutia, folile, pliculeţele autosigilante, pipa şi ţigaretele găsite asupra lor vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.