Biblioteca Municipală Mangalia vă invită, luni, 15 ianuarie 2023, începând cu ora 11.00, la un eveniment deosebit: un atelier de scriere creativă cu pene și penițe. Evenimentul este deschis tuturor, indiferent de vârstă, și promite să aducă un strop de originalitate în viețile participanților.

“Oferim oportunitatea de a explora arta scrisului creativ, redescoperind farmecul clasic al penelor și penițelor. Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim această experiență unică cu comunitatea noastră”, declară reprezentanții Bibliotecii Municipale Mangalia.

Unul dintre punctele centrale ale atelierului va fi dedicat lui Mihai Eminescu, poetul nostru național. “Un lucru este sigur – ‘dorul de Eminescu’ ne va aduce împreună. Ne propunem să celebrăm cultura și să încurajăm exprimarea creativă prin cuvânt”, adaugă organizatorii.

Evenimentul coincide cu “Ziua Culturii Naționale”, oferind participanților ocazia de a sărbători cultura și literatura națională. Cărțile, prietenii, Eminescu și multă poezie vor fi ingredientele principale ale acestei zile deosebite.

“Vă așteptăm cu deschiderea inimii și cu entuziasmul de a explora lumea minunată a cuvintelor. Așteptăm cu nerăbdare să ne bucurăm împreună de această zi plină de creativitate și cultură”, încurajează organizatorii.

Participarea este deschisă publicului, iar evenimentul promite să ofere și alte surprize pe parcursul zilei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.