Astazi incepand cu ora 17 se protesteaza in toata Romania !

2
72

Astazi se protesteaza in toata Romania. In Bucuresti se vor strange pentru a 15-a zi cei care nu doresc exploatari cu cianuri, insotiti de o mana de cetateni din Mangalia care protesteaza impotriva fracturarii hidraulice in exploatarile gazelor de sist. In general protestele sunt impotriva poluarii si indiferentei celor care ne conduc. Un protest impotriva politicii banului, singura politica practicata in Romania de cativa ani buni. La Constanta se vor aduna cei care nu doresc fractuare. In Mangalia, Costinesti, 2 Mai , Vama Veche si in general perimetrul propus pentru exploatare va fi unul lipsit de spirit civic, motiv pentru care singurii care mai protesteaza au ales calea capitalei pentru a se face auziti. Va atasam imagini din Bucuresti, Cluj, Iasi ……. Mangalia ….

Bucuresti cluj Iasi

Mangalia

 

Intre timp …._DSC9899 ei au venit la Mangalia sa se apuce “de treaba”

2 COMENTARII

  1. La Mangalia vad doar doi caini, in dreptul cosului de gunoi. Oare ei sa fie protestatarii in locul nostru ? Serios vorbind, chiar nu va pasa oameni buni, daca in curand nu vom mai avea apa potabila la robinet ? Dupa cum spun cetatenii Americani din zonele unde se fac extractii prin fracturare hidraulica, apa nu mai e buna nici pentru baie, deoarece dezvolta alergii grave si boli de piele din pricina infiltrarii substantelor chimice de fracturare, in panza freatica. Trezitiva fratilor ! E in pericol viitorul nostru si al copiilor nostri !

  2. de dimineata patru nissan navara de la firma prospectiuni s.a. rulau in coloana pe varianta din mangalia spre sud.au fost vazuti pe camp in zona comunei limanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.