[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120331bloc.flv”]

7 COMENTARII

  1. Nimic nou sub soare ! Si Iorgus la randul sau se ocupa de fatadele blocurilor de pe strada principala, ceea ce este la vedere, asa ca nu-i de mirare ca Tusac procedeaza lafel. Si apoi ceea ce a inceput Tusac nu e o reabilitare adevarata ci doar o spoiala de ochii lumii. Ceva facut pe jumatate.
    Apropos; Si in campania trecuta a procedat asemanator; Echipele lui au vopsit cateva blocuri, dar fara sa refaca tencuiala macar la imbinarea dintre placi si au scris mare:” Vopsit de Mihai Claudiu Tusac”. Sper ca lumea sa nu se mai lase pacalita cu asemenea trucuri ieftine.

  2. da nu inteleg de ce reabilitarea se face numai pentru cei de la blocuri, de ce nu si pentru cei de la case?ei nu platesc impozite?sau reabilitarea se face doar pe banii din impozit ai celor de la blocuri?

  3. Eu nu vad nicio legatura in ce prezentati aici si izolarea fatadelor, voi vedeti? Acolo raspunzator este proprietarul apartamentului nicidecum nu este statul(Primaria Mangalia). Iar a-ti gresit titlul.Ce, daca iti cade tencuiala ca esti puturos sau e blocul vechi si nu faci nimic este statul de vina?

  4. Ba eu cred ca o oarecare legatura exista. Cred ca autorul articolului s-a referit la promisiunea lui Tusac, ca in doi, trei ani va reabilita termic toate blocurile. Banuiesc ca unii oameni si-au zis sa nu mai bage ei bani in fatade daca tot urmeaza reabilitarea din partea primariei. Nu contest nici neglijenta unora pentru aspectul exterior al blocului si respectiv siguranta lui si a trecatorilor, dar Tusac are partea lui de vina ca a promis si nu a luat in calcul prioritatile, nu a facut o analiza pe teren, ci a inceput cu asociatiile care au semnat cu PSD-ul, care il sustin pe el, si mai ales cateva blocuri pe centru, pentru a “lua ochii”, (sa aiba cu ce se lauda).

  5. Ai dreptate ca la cat se lauda Tusac o viata de om nu iar ajunge sa faca ce spune el dar oricat ar spune un primar nu conteza ca e tusac iorgus mazare sau care o fi totusi acea tencuiala cazuta este responsabilitatea proprietarului 100%. Daca Tusac pleaca si nu mai are cine continua lucrarile? sau daca lovea mai grav pe careva cand au cazut alea ce dadea vina pe primarie?Asta este parerea mea adica nu sunt case ale statului sa raspunda de ele sun proprietati private si tot ce tine de intretinerea lor ii apartine proprietarului 100%.

  6. Ai perfecta dreptate. Totusi cred ca e nevoie de o atentionare, o campanie de responsabilizare din partea autoritatilor locale, deoarece nu avem suficienta “cultura a proprietatii”, respectiv a responsabilitatii ce rezulta din asta. Foarte multi proprietari de apartamente sunt din vechea generatie, care au trait in blocurile statului, iar acum nu s-au obisnuit inca cu faptul ca trebuie sa intretina si exteriorul si scara blocului si aleea ce duce pana in strada. Asteapta sa li se faca de catre altcineva. Carentele comunismului, de !!!

  7. Bvo imi place cum gandesti. NE LIPSESTE TOTAL SIMTUL PROPRIETATII. Tot ce se intampla in tara asta nivelul de cultura si civilizatie sunt urmarile comunismului care nu a facut din poporul asta decat niste inculti si cand am vazut dupa 89` biscuiti picnik ziceai ca am vazut pe Dumnezeu! Deasta nu aruncam mucul de tigare la cosul de gunoi il aruncam pe strada si ne mai miram ce fac cei de sus dar la noi nu ne uitam ca suntem niste needucati. Pestele de la cap se impute dar se curata de la coada!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.