În Mangalia, lucrările la noul ambulatoriu al Spitalului Municipal avansează într-un ritm susținut, conform declarațiilor recente ale reprezentanților instituției. Acest nou corp de clădire, finanțat prin fonduri europene, promite să ofere servicii medicale de înaltă calitate și să îmbunătățească accesul pacienților la îngrijiri specializate.

Ambulatoriul va găzdui o varietate de cabinete medicale echipate cu tehnologie de vârf, acoperind o gamă largă de specialități. La parter, Recepția va fi poziționată strategic, facilitând accesul pacienților și organizarea fluxului de pacienți. De asemenea, vor fi disponibile cabinete pentru tratamente chirurgicale, investigații imagistice, medicină internă, cardiologie, stomatologie și ortopedie.

Pe lângă acestea, la etajul I, pacienții vor avea acces la cabinetele de recoltare și de neurologie și urologie, asigurat prin lifturi pentru o mai mare comoditate. Iar la etajul al II-lea, se vor afla cabinete specializate în hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie, citologie Papa-Nicolau, alergologie și bacteriologie.

Programat să fie dat în folosință în mijlocul anului 2024, acest nou ambulatoriu promite să ofere servicii medicale de calitate și să îmbunătățească experiența pacienților din Mangalia și din împrejurimi. Prin dotările moderne și diversitatea serviciilor oferite, acest proiect reprezintă un pas important în direcția îmbunătățirii sistemului medical local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.