Actrița Adriana Trandafir, în vârstă de 64 de ani a fost confirmată cu COVID-19. Aceasta a fost internată la Institutul „Matei Balș” din București, unde se află și cântărețul Marcel Pavel, respectiv soprana Ozana Barabancea. 

„În atenția celor care nu cred că acest virus chiar există… Acum două minute am vorbit cu Adriana la telefon. Este la spitalul ‘Matei Balș’  și nu e nicio glumă. Îi țin pumnii, să îi dea Dumnezeu putere și sănătate! Adriana, te iubesc!”, a notat actorul Ion Haiduc, coleg de scenă al Adrianei Trandafir,, pe pagina sa de facebook, duminică seară.

Absolventă a facultăţii de Teatru de la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, clasa prof. univ. Leopoldina Bălănuţă, Alexa Visarion şi Alexandru Lazăr, Adriana Trandafir a fost între anii 1979 şi 1982 actriţă a Teatrului de Stat din Reşiţa, iar din 1982 până în 2005 a jucat pe scena Teatrului Odeon.

A făcut parte din distribuţia câtorva filme şi a prezentat mai multe emisiuni de televiziune. Joacă pe scena teatrelor Metropolis şi„Constantin Tănase” şi este preşedinta Fundaţie culturale „Maria Tănase”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.