4 olimpici internaționali constănțeni, premiați de către Ministerul Educației și Cercetării

0
76

Astăzi, 17 decembrie 2019, la Palatul Național al Copiilor din București a avut loc festivitatea de premiere a elevilor care au obținut distincții la olimpiadele și concursurile internaționale 2019, a profesorilor care i-au pregătit și a unităților de învățământ de proveniență ale acestora.

Județul Constanța a fost reprezentat în cadrul acestui eveniment de către 2 olimpici internaționali medaliați cu aur și 2 olimpici internaționali medaliați cu argint.

Aceștia sunt:

  • Medaliați cu aur:
    • Memiș Edis- Matematică- profesori: Botoșanu Alexandra și Memet Eden de la Liceul Teoretic Internațional Constanța;
    • Pășcălău Robert Gabriel (Colegiul Național Mircea cel Bătrân Constanța)- Astronomie și Astrofizică- profesor Pășcălău Liliana (Școala Gimnazială nr. 1 Lumina).
  • Medaliați cu argint:
    • Mardaru Gabriel Darius- Științele Pământului- profesori: Nicolescu Adrian Eracle (fizică); Dumitru Monica Mariana (chimie), Deancu Mihaela (biologie), Hrițcu Claudia (geografie) de la Colegiul Național Mircea cel Bătrân Constanța;
    • Râșnoveanu Lucia- Matematică- profesor Văcărescu Cristina de la Școala Gimnazială Spectrum Constanța.

“Momentul este unul de excelență și vine să confirme încă o dată valoarea elevilor noștri, precum și profesionalismul și dăruirea cadrelor didactice care i-au pregătit”, a declarat Inspectorul Școlar General, prof. Sorin Mihai.

sursa foto: cugetliber.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.