Așa cum obișnuiește în fiecare an, Colegiul Economic Mangalia a organizat luni, 27 martie 2017, Ziua porților deschise pentru a  prezenta elevilor de gimnaziu veniți în vizită, oferta educațională și spațiile de învățământ.

Astfel, încă de la ora 10:00, curtea liceului  a fost plină de elevi de clasa a VIII-a atât din oraș, cât și din localitățile limitrofe. Aproximativ un număr de 400 de elevi de la Școlile generale 1, 2, 3, 5, Liceul Callatis din Mangalia, 23 August, Dulcești, Pecineaga, Albești, Cotu Văii, 2 Mai și Limanu au fost întâmpinați de către profesori și elevi, care le-au oferit informații referitoare la calificările obținute de către elevii colegiului, au vorbit despre  proiectele desfășurate, despre  oportunitățile oferite și le-au prezentat dotările  instituției. Mai mult decât atât, în fiecare clasă au fost organizate activități speciale de la ateliere hand-made cu diferite tematici până la mese rontunde pe teme istorice, religioase, psihologice, activități de dezvoltare personală, lecții experimentale de fizică, prezentări ale firmelor de exerciții și competiții sportive, diseminări de proiecte europene.

Activitățile de promovare a ofertei școlare vor continua și în perioada următoare, prin vizite și discuții cu părinții și elevii claselor a VIII-a, activități care vor fi realizate de echipe mixte de profesori și elevi de la Colegiul Eonomic Mangalia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.