Biblioteca Municipală Mangalia va sărbători Ziua Internațională a Cititului Împreună

0
180
Biblioteca Municipală Mangalia se pregătește să sărbătorească într-un mod inedit Ziua Internațională a Cititului Împreună prin organizarea unei serii de lecturi publice cu voce tare.

Participanții vor avea ocazia să descopere și să se bucure de benzi desenate în limba română și în limba franceză, dar și de alte texte literare. Sesiunile de lectură vor începe de la ora 10:00 și vor continua pe tot parcursul zilei, oferind oportunitatea tuturor celor interesați să se alăture și să se bucure de experiența lecturii în grup.

Organizatorii invită cadrele didactice să se alăture evenimentului împreună cu grupele de copii sau clasele de elevi. Pentru a asigura o participare cât mai plăcută și eficientă, aceștia sunt încurajați să-și anunțe intenția de participare în avans, având în vedere limita locurilor disponibile.

Te așteptăm cu drag, să dăm glas cărților!” este mesajul către toți cei care doresc să se alăture acestei inițiative și să sărbătorească împreună pasiunea pentru lectură și pentru cuvântul scris.

Deci, ce ZICI? Te alături și tu acestui eveniment minunat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.