[jwplayer config=”player” file=”https://www.youtube.com/watch?v=UFmrAtHSD9o”]

Duminica, 17 05 2015, pe Valea Parului, câteva mii de oameni s-au strâns pentru a lua parte la serbarea câmpenească „Fiii Satului Albesti”, punctul culminant al Zilelor Comunei Albesti. Deşi sărbătoarea localităţii se întinde pe parcursul mai multor zile, momentul îndelung aşteptat de toţi a fost însă spectacolul de duminica, organizat de Primăria Albești şi Consiliul Local al comunei Albesti. Scena special amenajată pentru acest eveniment a fost luată cu asalt de o pleiadă de artişti care au făcut spectacol în adevăratul sens al cuvântului. Astfel, distracţia a fost asigurată de artişti populari de renume precum Constantin Enceanu, Niculina Stoican, Elisabeta Turcu Juverdeanu , Nicolae Datcu  si multe alte surprize
Petrecerea a continuat cu ansamblurile “Plai de dor” Albesti , “Plai De Dor Junior” Albeşti si copii de la scoala Ion Creanga Albesti, fiii satului trezind cheful de dans al celor prezenţi. La eveniment au participat şi artişti care au satisfăcut gusturi mai moderne, Simona Nae şi Sonny Flame fiind preferaţii tinerilor. Sărbătoarea comunei Albesti se organizează în fiecare an, în preajma sărbătorii Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena, încă din anul 2008. An de an, a crescut în amploare, a devenit o frumoasă tradiţie.

De fiecare dată, ne dorim şi reuşim să aducem artişti îndrăgiţi, interpreţi de valoare, în aşa fel încât toţi cei prezenţi să fie mulţumiţi şi să revină cu plăcere. Va multumesc foarte mult in numele Comunei Albesti pentru participarea la ziua Comunei si Sarbatoarea ” Fiii Satului Albesti”. Acest eveniment este o sarbatoare a comunei noastre care deja a devenit o traditie si ma bucur ca v-am putut oferi cateva ore de relaxare . Va asteptam cu drag si la anul. Cu mult respect Moldovan Gheorghe si Consiliu Local Albesti ( Topliceanu Adrian , Gheorghe Cirstescu , Cristian Vlad , Georgel Petcu, Matei Ion, Iulica Slujitoru , Carauleanu Olimpiu Dumitru, Motescu Daniel , Anisoara Floarea Gheorghe , Gina Runcan Dan , Marian Gascan, Eremia Tavi ).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.