Zanfir Iorgus, sustinut de ALDE si PNŢCD, si-a depus candidatura pentru Primaria Mangalia

4
121

Sustinut de ALDE si PNŢCD, Zanfir Iorgus si-a depus candidatura pentru Primaria Mangalia. Dosarele au fost depuse azi, 26 aprilie 2016, la Biroul electoral de circumscripţie Mangalia.

4 COMENTARII

  1. UN LUCRU BUN.d-nul Iorgus a facut pt Mangalia ce nu au facut 3 primari la un loc.Bravo celor de la AlDE SI PNTCD…Doua partide cu doctrine si principii.Pacat de PNTCD ca nu mai este la putere..Este singurul partid cinstit si cu principii morale de necontestat..Doamne ajuta ca d-nul primat Iorgus sa invinga si celor ce citesc acest comentariu sa reflecte bine la ceea ce am scris si sa si aduca aminte cum era pe timpul cand D nul Iorgus era primar..Mangalia in acest stadiu este la pamant,sa speram ca se va ridica din nou si va ajunge ceea ce era inaite.Eu sunt convinsa ca cetatenii Mangaliei il va vota fara echivoc pe d-nul Iorgus!..Mult succces si bravo celor doua partide!

  2. Am citit comentariu si sunt de acird cu ceea ce ai scris…Despre ALDE cunosc mai putin dar, despre PNTCD am auzit numai de bine.Stiu ca este un partid foarte vechi si cu principii morale sincere.Sper ca aceasta alianta sa fie de bun augur si ca lumea sa i voteze..D nul Iorgus in viziunea mea a fost si va fi cel mai bun primar pe care la avut Mangalia vreodata.mult succes d lor!

  3. D le Iorgus stiu ca la candidatura primariei cu ani in urma PNTCD UL va sustinut.Sper ca si de aceasta data impreuna cu ALDE ca lumea sa va voteze,pt ca indiferent de parerile celorlati PNTCD UL a fost dintotdeuna un partid extraordinar.Va felicit din suflet pt alegerea aliantei facuta..Pt mine a-ti ramas cel mai bun primar din cati a avut acest oras si sper ca cetatenii Mangaliei sa-si fi dat seama de acest aspect si sa si aduca aminte ca D nul primar Radu Cristian nu a facut nimic bun.Pe timpul dvs d le Iorgus energia si apa erau mai ieftine,turismul era mult mai eficient,festivalul ZILE SI NOPTI ALE MANGALIEI aduceau mare profit acestui poras si atrageau turistii,,etc…Din tot sufletul va doresc mult succes d lor!Multumesc celor doua partide care va sustin!

  4. Candidat Domnule IORGUE va sustinem .Sa stea in banca lor ceilalti candidati. In special Radu Cristian n-au nici o sansa .
    Doamne ajuta Mangalia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.